hmmm tak moja wina ewidentnie... sprawa wyglądała tak ze podczas gry osoba z mojej druzyny zaczela puszczac
przez 10 minut jakies techno przez co sie grac nie dalo.... wiec go zabilem...moja wina przyznaje... Prosze o wczesniejsze usuniecia bana
jezeli ktos puszcza z glowa jest ok. Ale niektore lupaki, ktore czasem prezentuje Haman sa poprostu nie do zniesienia. Chociaz w sumie Haman to pol biedy, bo dostal zjeby i teraz stara sie robic ta muzyke tak, zeby nie trzeszczalo i bylo za duzo basu. Ale nieraz jak ktos zapusci to nie wiadomo czy go od razu wywalic czy wczesniej dac bana...
Na dobra sprawe to jak komu nie pasuje widze kilka wyjsc. Prosba. Przejscie do innej druzyny. Voice_enable 0. Moze mute (o ile sie da). Exit. Proba znalezienia admina (co czesto nie jest latwe, bo sie skurwysyny chowaja po krzakach).
hmmm to jak bo juz bana mam z tydzien od dnia napisania posta... btw muzyka to byla masakra jakas... techno jakies ale zeby fajnie grali najgorsze bylo to ze cala ekipa ginela bo nikt nic nieslyszal... prosze o usuniecie mi bana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali