Za to, że jesteś wulgarny w stosunku do innych graczy, obrzucasz ich zbędnymi epitetami.
ban na ile? 70 dni prawda?
skrócenie nie podlega dyskusji, nie będę tolerował takiego zachowania.
W tym wieku powinieneś mieć więcej szacunku dla współgrających!
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
EDIT ---------------
tylko wycinek (i to nie pierwszy raz w ostatnim czasie takie texty od niego leciały):
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say "co za pizda" (dead)
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say_team "broni nie mozesz pajacu podac" (dead)
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say_team "?" (dead)
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say_team "i poszla" (dead)
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say_team "kurwa" (dead)
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say "x man debilu mowilem podaj bron potem zabil"
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say "zabij"
"X-man<587><STEAM_0:0:1526463><CT>" say "pierwsze slysze..."
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say "to naucz sie czytac"
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say "pajacu"
"CFany CFANIAK<605><STEAM_0:0:9072946><TERRORIST>" say_team "t woj stary nigdy nie ruchal" (dead)
cfany to sief
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Ostatnio zmieniony przez StreetRacer Pon 23 Cze, 2008 22:24, w całości zmieniany 1 raz
jak sie nie umie pic i grac, to trzeba albo pic albo grac... ja nie wiem, skad w ludziach ta agresja jak popija. Ja tam sie robie szczesliwy i jest mi z tym bardzo dobrze... moze trzeba wiecej z domu wychodzic??
sory ale nikomu ja nie jade od starych to co napisalem twoj stary ... to sam do siebie dlatego chce demo jak padlem i sobie napisalem na say bo jako jedyny nie zylem
do tego nie trzeba dema. Street niech wklei poprostu logi od poczatku tej rundy... ale mimo to uwazam, ze ostatnie zdanie dopelnilo jedynie tego co pisales wczesniej... i w gruncie rzeczy jest malo istotnym elementem. Zatem wyjasnienie, ze akurat to napisales po "smierci" niewiele wnosi i zmienia.
Kurwa. Do wszystkich elo 4funowców. To, że Perek i Hamman mają admina nie upoważnia ich znajomych do samowolki na serwie. A przynajmniej takiego zaczepiania niewinnego gracza. Jasne?
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
To nie wasza wina. :* Raczej ludzi którzy poczuli się bezkarni. Aż wszedł inny admin i po zabawie. Szkoda bo do seafa nic nie mam, ale takie teksty to przesada.
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
a właśnie Jarlej :
1# to Hamann nie Hamman :p
2# wpadlbys kiedys poszczelac bo dzisiaj widzialem Cie ale na DC :F
3# ma tego BANA czy nie ? bo wczoraj gral
Ostatnio zmieniony przez HamanN* Sro 25 Cze, 2008 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Tomek gra na DC. Ja w ogóle nie wchodzę. Jak sobie kiedyś kupię nowego kompa to wpadnę. Nie wiem czy ma bana. Perek nie frustruj się bo nie do Ciebie mam pretensje. :*
Ja pierdole mowie Ci ze twoj stary do niego nie napisalem -.-. A to ze napisalem ze jest nienormalny czy idiota to na serwie co chwile lataja takie slowa ...Zamknijcie juz temat i dawaj perma ;x widze takie pisanie na forum to zal pl.
btw. mam bana
hehe jo gdybys gral na serwie rzucanie kurwami i innymi bys widzial i slyszal co chwile tylko ty i inni admini tyle nie gracie i nic nie widzicie ale ok. zamknij juz posta pozdro ..
Ostatnio zmieniony przez StreetRacer Sob 28 Cze, 2008 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali