LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Do adminów - więcej surowości i konsekwencji w poczynaniach
Autor Wiadomość
camel 

Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 16:08   

street to impressiv mazzeo prawie nikomu nie przeszkadza moze znajda sie dwa ewenementy ktore to krytykuja bardziej bys sie zaja tym zonkiem! ktory jak jest to puszcza swoje mp3 i inne ktore bardziej wkurwjaja pomysl ci cie bardziej wkurzy "impressiv"-mazzeo ktore puszcza tylko na scoutzknifez2 jak go zabija czy "ty nie masz skilla ty jestes pierdolonym fartem etc."-zonk!

Mistic 

Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 16:23   

Ale to cos co na awp_snowfun puścił gdzie cały czas klnął nieźle smiesze było nawet :twisted:

camel 

Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 16:34   

mistic1987 napisał/a:
Ale to cos co na awp_snowfun puścił gdzie cały czas klnął nieźle smiesze było nawet :twisted:

Mistic ile masz leat bo jak tak uwazasz to answoj wiek jestes za przeproszeniem lekko cofniety to niebylo wcale smieszne z takich zeczy smieja sie dzieci w podstawowce bo przeklinanie dla nich to jest szpan a to nie bylo na awp_snowfun tylko na awp_ruins.

PS: A co do streeta mazzeo za impressiv dostakje kiki a zonk jak ci o tym powiedzialem to nawet nie zareagowales to jest ta "sprawiedliwa" surowosc jak karac to wszystkich kulka tez albo nikogo street zdecyduj sie przeciesz jestes juz pelnoletni i masz troche oleju w glowie. A moze sie myle ??

fisq 
Rada Naczelna

Ulubiona gra: 9 symfonia
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 17:35   

Camel ja to powiem wprost wkurwia mnie twoje pisanie.

Cienias 
Rada Naczelna

Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 19:22   

ten topic moze sie ciagnac w nieskonczonosc a i tak nie dojdziecie do porozumienia

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 19:35   

"Proponuje na ich domy spuscic bomby, a kiedy wybiegna bezbronni na ulice, skosic ich ogniem karabinow maszynowych. A potem oczywiscie wypuscic sepy. Wiem ze takie poglady nie sa zbyt popularne, ale nigdy nie zalezalo mi na popularnosci" :D

jesli ktos mi napisze z czego to, to przy najblizszej okazji stawiam piwsko :-D (takie do 4zł)

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 23:26   

camel nie irytuj mnie,

zonka ne raz juz wyprosilem z serwera, a ostatnio strczy słowna reprymenda,

natomiat do meza nie zawsze trafiaja słowa

rozumiesz różnice czy może namalować farbkami na dużej białej karteczce?

siegfried 

Ulubiona gra: Gra w Ciacho
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 23:44   

Skorzeny napisał/a:
"Proponuje na ich domy spuscic bomby, a kiedy wybiegna bezbronni na ulice, skosic ich ogniem karabinow maszynowych. A potem oczywiscie wypuscic sepy. Wiem ze takie poglady nie sa zbyt popularne, ale nigdy nie zalezalo mi na popularnosci" :D

jesli ktos mi napisze z czego to, to przy najblizszej okazji stawiam piwsko :-D (takie do 4zł)

nawet cholerny google tego nie znalazl, ale brzmi jakos znajomo.. nie bylo tego w jakims kawalku moze?

fisq 
Rada Naczelna

Ulubiona gra: 9 symfonia
Wysłany: Wto 31 Maj, 2005 16:53   

latajacy cyrk ?? czy moze hot shots

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Wto 31 Maj, 2005 18:56   

fisq wygral nagrode :D a ci co nie wiedza, chodzi o Latajacy Cyrk Monty Pythona :) kto nie ogladal, niech zaluje :twisted:

Mistic 

Wysłany: Wto 31 Maj, 2005 19:24   

Camel, cofnięty to możesz być ty... Nie masz prawa obrażać mnie w taki sposób jesli mnie k... nie znasz! W codziennym życiu mam tak, że sie męcze z ludźmi którzy myslą, że wiedzą duzo o mnie a nie wiedzą nic, miałem nadzieje, że chociaż na serwqu nie znajde kogoś takiego, ale cóż.... zawsze sie jakaś ofiara losu trafi. Co do tego co puszczał zonk, nie śmieszyły mnie przekleństwa, bo nigdzie tak nie napisałem! Naucz sie czytać! Śmieszyło mnie to, że on się tak takimi pierdółami jak GRA aż tak irytuje... I prosze Camel, nie komentuj tego, nawet nie mam zamiaru twojego komentarza potem czytac....

MaZZeo 
Woody LoL

Wysłany: Wto 31 Maj, 2005 20:02   

Street KAPEĆ napisał/a:
natomiat do meza nie zawsze trafiaja słowa

bo ja się nie slucham żadnych tam kurwa słabych raperów nie piszących elo piosenek. Więc J@P@ :D

Bolek 
Rada Naczelna

Ulubiona gra: wstepna
Wysłany: Wto 31 Maj, 2005 20:11   

Dopiero dzis przeczytalem cale 3 albo i 4 strony tego topicu (od kiedy ostatnio sie w nim udzielilem). Czytajac go nie moglem zrozumiec, dlaczego wiekszosc ludzi nie zrozumiala o co chodzilo Streetowi. LUDZIE!!! To jest tak proste jak kurwa prosty drut :D Jesli ktos kogos obraza przeklenstwami czy innymi obelgami - dostaje bana. Jesli nikogo nie obraza - niech gra dalej. Jesli za duzo rzuca miesem mozna go upomniec i koniec. Teraz cos odnosnie tego czy do kolegi mozna napisac "Ty dzifko". Ostatnio jak gralem, napisalem do Bombla - znam sie z nim od malego - "Bombel jebusie..." ostrzegl mnie a kiedy go olalem dal mi kick'a. Nie bylem zly, bo mam slota :D ale dobrze zrobil chlopak, bo skad ludzie ktorych nie znamy maja wiedziec, czy ja znam Bombla, czy nie?? I to samo sie tyczy innych ludzi ktorzy sie znaja i lubia obsypywac miesiem - nikt z "nowych" nie wie kto kogo zna, i czy to co piszecie do siebie jest w zartach czy nie. Trzeba dawac pozytywny przyklad, zeby zwalczyc chamstwo. Zamiast pisac do kogos "ty dzifko" napisz do niego "ty lolq", czy "ty Edziu" :D

Jesli chodzi o puszczanie muzyczki, to jest to kwestia do omowienia. Wiec proponuje, zeby cala RN sie tym zajela, i doszla do jakiegos kompromisu. Niech ustali JASNE zasady w tej kwestii i bedzie po krzyku.

A na koniec proponuje zamknac ten topic - sam bym to zrobil, ale nie wiem czy bym dobrze zrobil :D Kazdy sie juz chyba zdazyl wypowiedziec i mysle ze wszyscy wiedza o co chodzilo Streetowi. Jesli nie, to mowi sie trudno... 8) pozdrowionka for all moi wy Edzie :)

P. S. MaZZeO nie przesadzasz? (nie odpisuj bo szkoda znowu dyskutowac nie na temat :P )

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Wto 31 Maj, 2005 20:50   

no fakt, zamkne temat bo już dużo zostało powiedziane, cel mój został osiągnięty czyli wywołanie jakiegoś ludzkiego odruchu w ludziach 8O

mazzeo nie przeginaj bo za młody jesteś zeby tak do mnie mówić, już ci coś kiedyś na GG pisałem więc uważaj :evil:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi