LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
DO BAJABONGO
Autor Wiadomość
zenek82 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 18:46   DO BAJABONGO

WIESZ CO KOLEGO CI POWIEM NIE BĘDE SIE CIEBIE PROSIŁ O ODBANOWANIE MNIE DOSTAELM OD CIEBIE BANA ZA CHAMSTO NA ZAWSZE MOGLES JAKOS UPOMNIEC, ZANIM JA COS ZACZOLEM DO NIECH GADAC KTORYS Z NICH POJECHAL MI MOJA MATKE JAK KTOS COS POWIE ZLEGO NA TEMAT MOJEJ RODZINY TO DZIALA TO NA MNIE JAK CZERWONA PLACHTA NA BYKA MOZY TY TAK LUBISZ JAK KTOS SIE ZWRACA O TWOICH RODZICACH ALE JA NIE I KAZDEGO BEDE JECHAL NA JAKIM KOLWIEK SERWERZ JAK COS ZLEGO POWIE NA TEMAT MOJE RODZINY NAWET ADMINOW TO TAK DLA TWOICH WIADOMOSCI

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 18:52   

to ja Ci powiem tak :

nagrywasz demo, idziesz na fora i sprawa załatwiona..., a Ty przez mica sobie nie żałowałeś słownictwa wyciągłeś baaardzo ciężkie działa ( także do mnie )

P.S. i tak bym zdania nie zmienił ;)

P.S. najpierw poleciał kick(nie wiem czy ty ) , ale po tym poleciało jeszcze ostrzej.

(c) by Skorzenny :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez ah Pon 31 Mar, 2008 18:55, w całości zmieniany 1 raz  

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 18:53   

Jak bierzesz obrażanie na Internecie tak do siebie to do psychologa misiu się wybierz. Jak masz 26 lat (te 82 w nicku) to jesteś żałosny.

Nie wiem czy ban słuszny, ale jak nie radzisz sobie ziomek z Internetowymi napinaczami to nie masz czego szukać w sieci.

zenek82 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 19:03   

JaREjL napisał/a:
Jak bierzesz obrażanie na Internecie tak do siebie to do psychologa misiu się wybierz. Jak masz 26 lat (te 82 w nicku) to jesteś żałosny.

Nie wiem czy ban słuszny, ale jak nie radzisz sobie ziomek z Internetowymi napinaczami to nie masz czego szukać w sieci.

Radze soebie ale niewiem czy wiesz slowa czasem bardziej krzywdza niz czyny za takie slowa nikturzy potrafia zrobic duza krzywde a zalosny to nie jestem bo nie bede wysluchiwal buluz i tak sobie to lekcewarzyl!!

zenek82 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 19:09   

ah napisał/a:
to ja Ci powiem tak :

nagrywasz demo, idziesz na fora i sprawa załatwiona..., a Ty przez mica sobie nie żałowałeś słownictwa wyciągłeś baaardzo ciężkie działa ( także do mnie )

P.S. i tak bym zdania nie zmienił ;)

P.S. najpierw poleciał kick(nie wiem czy ty ) , ale po tym poleciało jeszcze ostrzej.

Jezli ciebie obrazilem bez powodu to przepraszam ale tam nie duz slyszalem po tym jak podlaczylem sluchawki te slowa byly tylko dedykowane do osoby ktora obrazila moja matke a demek i takich innych zeczy co mi napisales nie potrafie robic jeszce raz srki jezli bez powodu cos na ciebie powiedzialem

ah 
Łowcy

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 20:05   

wyraziłeś choć trochę skruchy i jako, że jestem miętki to zmniejszę, ale uważaj następnym razem ;)

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 20:16   

Ej fajnie, że nie będzie bana, ale argument, że hasła w necie krzywdzą miażdży.

Pewnie, że w życiu jedno słowo za dużo i może być tragedia no ale w Internecie to już jakaś kpina. Chyba, że ktoś bierze na serio Internet i uważa sieć za swój świat.

zenek82 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 20:47   

JaREjL napisał/a:
Ej fajnie, że nie będzie bana, ale argument, że hasła w necie krzywdzą miażdży.

Pewnie, że w życiu jedno słowo za dużo i może być tragedia no ale w Internecie to już jakaś kpina. Chyba, że ktoś bierze na serio Internet i uważa sieć za swój świat.

Po 1 w neci czy osobiscie nie ma mniejszej rurznicy podam ci przyklad na jakims forum ktore czytaja twoi znajomi i rodzina ktos obrazil by twoja matke w bardzo brzydki sposob jak bys odebra to osobiscie oprucz tego ze widzieli to twoi znajomi i rodziana.Chodzby na pocztowce ktos cos brzytkiego napisal tez bym tak zareagowal wiesz kolego mam swoja ambicjie i chonor i uwarzam ze obrazanie kogos z rodziny to jest jedna z nagorszych rzeczy jaka moze byc ja sie do tego posunolem tylko dla tego jak mowi przyslowi jak kuba bogu tak bog kubie bo w ryja nie moglem dac gosciowi ktory nie stoji przedemna a wiesz mi zrobil bym tak ze az orezada by mu sie z komuni odbila 3MAJ SIE

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 20:53   

Jarejl :D dziecko neostrady :P <joke>, ilu ludzi tyle reakcji, na wszystko, w życiu, w internecie,

podoba mi się chłodne podejście zenka82, po nikim na forum nie pojechał, nie wydarł mordy poza pisaniem z CAPS LOCKiem :D , ładnie treściwie i do celu :-)

a ty ah to miękka kupa jesteś :D

camel 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 21:48   

ps jeśli masz ambicje sięgnij po słownik albo worda

Cytat:
i zrobil bym tak ze az orezada by mu sie z komuni odbila
ten tekst mi sie podoba
Ostatnio zmieniony przez camel Pon 31 Mar, 2008 21:49, w całości zmieniany 1 raz  

milka 
ekip@

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 21:49   

hmm ja tylko dodam: zainwestuj troche czasu w sprawdzanie pisowni i gramatyki i bedziesz wymiatal. Ja nie wiem skad w ludziach tyle agresji, zeby od razu z piesciami leciec do kazdego kto zle cos powie - to takie pierwotne :)

M

zenek82 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 22:20   

camel napisał/a:
ps jeśli masz ambicje sięgnij po słownik albo worda

Cytat:
i zrobil bym tak ze az orezada by mu sie z komuni odbila
ten tekst mi sie podoba

Ps jeśli nie będę się denerwował to nie będzie mi potrzebny worda albo słownik,ale dzięki za rade :grin:

zenek82 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 22:30   

milka napisał/a:
hmm ja tylko dodam: zainwestuj troche czasu w sprawdzanie pisowni i gramatyki i bedziesz wymiatal. Ja nie wiem skad w ludziach tyle agresji, zeby od razu z piesciami leciec do kazdego kto zle cos powie - to takie pierwotne :)

M

Czas to pieniądz a ja go za dużo nie mam ale dam rade :grin: .Ja też nie wiem ( skąd ) :mrgreen: we mnie tyle agresji , a tym bardziej że jestem po ciężkim dniu pracy .Dzięki za wszystkie i od wszystkich rady,na tym cytacie już koncze.POZDRAWIAM WSZYSTKICH I PROSZĘ NIE KOMENTUJCIE JUŻ NIC WIĘCEJ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faker 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 22:33   

milka napisał/a:

M

popieram. poza tym podobno w firefoxie jest automatyczne sprawdzanie pisowni czy cus
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy

naur 

Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 23:29   

JaREjL napisał/a:

Jakbyś nie zauważył, w regulaminie czy gdzieśtam tego serwera jest powiedziane "że rodzina to rzecz święta", a na forum jest mnóstwo banów za wyzwanie członków rodziny. Wszyscy mają udać się do psychologów? Raczej szykuje się zmiana "regulaminu", ułagodzenie wyroków za "wyjazdy" na rodzinę.

milka 
ekip@

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008 00:45   

zadna zmiana sie nie szykuje. Poprostu trzeba chamstwo wytepic. W chwili obecnej jest modne obrazanie rodziny, a za jakis czas jak nazwiesz czyjegos psa psem lub innym spedalony skurwialym czworonogiem chodzacym po tym pojebanym globie. Nikt tego nie wie co bedzie za chwile :D takze kazdy regulamin powinine byc traktowany z taka sama czuloscia jak przydrozna dzifka.

No i to tyle ode mnie.

M

ah 
Łowcy

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008 05:27   

to mnie rozwaliło na łopatki :D :

zenek82 napisał/a:
chonor

Zdecydowałem, się skrócić bo jako tako nie byłem świadkiem ich "rozmowy" o rodzinie, a jedynie łaciny podwórkowej ... ( raczej już po fakcie ) ;)

P.S. Odrazu ożywiam forum :D

Ostatnio zmieniony przez ah Wto 01 Kwi, 2008 05:28, w całości zmieniany 1 raz  

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008 07:38   

naur napisał/a:
JaREjL napisał/a:

Jakbyś nie zauważył, w regulaminie czy gdzieśtam tego serwera jest powiedziane "że rodzina to rzecz święta", a na forum jest mnóstwo banów za wyzwanie członków rodziny. Wszyscy mają udać się do psychologów? Raczej szykuje się zmiana "regulaminu", ułagodzenie wyroków za "wyjazdy" na rodzinę.

:lol:

Naur a co ma banowanie ludzi za jechanie po rodzinie, a odbieranie przezwisk na necie przez kogoś?

Nie no jak ktoś ma pianę w ustach bo było "twój stary" to powodzenia. Pewnie, że powinien być ban, ale bez przesady z jakimiś zajebie cie, spale ci dom czy znajde cie.

naur 

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008 16:42   

JaREjL napisał/a:
a co ma banowanie ludzi za jechanie po rodzinie, a odbieranie przezwisk na necie przez kogoś?

To że w poprzednich tematach piszą rzeczy m. in. "rodzina to rzecz święta, ban zostaje, spierdalaj" a w tym że trzeba to traktować z "przymrużeniem oka".

JaREjL napisał/a:
Nie no jak ktoś ma pianę w ustach bo było "twój stary" to powodzenia.

-> poprzednie tematy

JaREjL napisał/a:
ale bez przesady z jakimiś zajebie cie, spale ci dom czy znajde cie.

Hehe, z tego akurat bym się śmiał :lol:

"Spale ci starego!". Dwa w jednym.

ah 
Łowcy

Wysłany: Wto 01 Kwi, 2008 19:57   

Kod:
L 03/31/2008 - 18:53:43: "^VerBiter^.[PRO]rozgrzefka<384><STEAM_0:0:16439990><TERRORIST>" say "ahah" (dead)
L 03/31/2008 - 18:54:32: "T3AM BEKA | pR0sol<380><STEAM_0:0:374171><TERRORIST>" say_team "zenek twoja matka to suka" (dead)
L 03/31/2008 - 18:54:36: "T3AM BEKA | pR0sol<380><STEAM_0:0:374171><TERRORIST>" say_team "yebalem ja" (dead)

Kod:
L 03/31/2008 - 19:00:40: "T3AM BEKA | pR0sol<407><STEAM_0:0:374171><TERRORIST>" say "spokuj?" (dead)
L 03/31/2008 - 19:00:43: "T3AM BEKA | lUmp~<408><STEAM_0:0:7282618><TERRORIST>" say_team "chuj ci w dupe"
L 03/31/2008 - 19:00:44: "SZCZUREK<301><STEAM_0:0:4146415><CT>" say "tak" (dead)
L 03/31/2008 - 19:00:47: "T3AM BEKA | pR0sol<407><STEAM_0:0:374171><TERRORIST>" say "moze idz na polski?" (dead)
L 03/31/2008 - 19:00:51: "T3AM BEKA | pR0sol<407><STEAM_0:0:374171><TERRORIST>" say "analfabeta!" (dead)
L 03/31/2008 - 19:00:52: "T3AM BEKA | lUmp~<408><STEAM_0:0:7282618><TERRORIST>" say "zrob mi loda" (dead)(dead)

T3AM BEKA | lUmp~, T3AM BEKA | pR0sol, oraz dostają bonus w postaci perma

Ostatnio zmieniony przez ah Wto 01 Kwi, 2008 20:04, w całości zmieniany 1 raz  

milka 
ekip@

Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008 00:38   

i chuj, pOjechane.

M

Odpowiedz do tematu