Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 23:14 For jajo!!!!!!! and reszta kliki
Jajo- mistrz bana on rozdaje bany dla graczy jak cukierki dzieciom
Jajo poniosło mnie trochę bo kur*** widzisz typ sam mi wpadł pod awp i zamiast mi darować kary to mi dal rakiete ( jeszcze kura to 4fun fajna jazda hehe) to poszło parę bluzgów bo trochę wyrywny jestem a tu jajo zjeb*** mi wieczór miałem piwko czipsy i fajke a chciałem pograć z lolkami
Jajo i inni admini prośba dajcie na początku 2 ostrzeżenia a pozniej BANA oki:P
bylem swiadkiem. Jak sie nie potrafisz zachowac sie kulturalnie po piwku albo czyms wiecej to zrezygnuj z czegos, bo pozniej takie syfy wychodza. Po to sa kary, zeby wybierac je. Staraj sie ludzi nie zabijac to nie bedzie kar... tak tak wiem, wszedl pod celownik. Moze wymien awp na noz...
ledwo co człowiek wejdzie na serva a tu ban bez ostrzeżenia możecie dać na początku upomnienie a nie BANA.
Chamem to jestem ale już po rodzinie nie jade
jak zaczynales adminowacc na lolq to nie byles taki kozak a wtedy bylo super na serwerze nie tylko ciebie sie to tyczy CHCECIE PRZYWROCIC DAWNA ATMOSFERE to zrobcie tak zeby admin nie byl bezkarny i zeby tak nie kozaczyl na kazdum +ducku na cbble na respie terro np. tak jak player aka mostkit kupiony admin
Ostatnio zmieniony przez suchy_0_ Pią 23 Maj, 2008 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali