LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
hie hie pytanko :)
Autor Wiadomość
jajo 
Naczelny kapłan BANa

Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 23:10   

ja tam nie zauważyłem, żeby szczególnie prowokował, ale nie czytam wszystkiego więc coś mogło mi umknąć, natomiast na początku rzuciło mi się tylko w oczy jak była rozmowa o cfg i koleś zapytał co to jest i wtedy połowa serwa zaczęła rzucać do niego głupimi hasłami, tak wiem straszna prowokacja

nie powiedział na zasadzie "jeśli, to" tylko wprost

gdyby nie zaczął rzucać tutaj głupimi tekstami to bym go odbanował, teraz mam to w dupie, a jak ktoś chce to niech sam go odbanuje

wszyscy tutaj tak fajnie twierdzą, że powinno się upominać dać kicka slaya, tylko ile razy można to robić ? tak się składa, że gram dosyć często i w pewnych momentach mam już po dziurki w nosie siedzenia w konsoli, ciągłego kickowania i upominania, nie po to wchodzę na serwer,

street i skorzeny ile ostatnio graliście na serwie ? łatwo jest siedzieć i mówić komuś co powinien robić, ale to nie wy musicie się z tym uganiać

jeszcze chciałem napisać odnośnie narzekania na mnie, że dużo banuje, jest sprawa na forum przychodzą gracze i piszą "no w sumie to powinno być tylko upomnienie, to zrobić inaczej, trochę za surowo itp.jajo to tylko bany daje" sytuacja całkowicie sie zmienia kiedy to oni zostają przez kogoś obrażeni, wtedy nawet jak jest 3 adminów na serwie to wszyscy piszą "jajo zbanuj go bo mnie obraził" nie inny admin tylko ja, a jak nie ma na serwie admina to walą na friends do mnie, wtedy chcą żeby ban był jak najdłuższy, a ja jestem najlepsiejszym adminem na serwie

już kiedyś to pisałem i napiszę po raz drugi, mi do szczęścia ten admin nie jest potrzebny, jeżeli uważacie, że źle postępuje to napiszcie kulasowi, żeby odznaczył mi uprawnienia i po kłopocie, nie mam 12 lat, żeby się obrażać na was z takiego powodu, na pewno mnie to nie ruszy, kiedyś już zwracałem się o ściągnięcie więc może teraz nadszedł ten właściwy czas

StreetRacer 
ekip@
The Scotsman

Ulubiona gra: na nerwach
Wysłany: Pon 21 Kwi, 2008 23:15   

ja nie gram w ogóle :D

i się tak nie unoś bo ci podkolanówki widać :P

milka 
ekip@

Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 00:30   

kulas nie ma nic do gadania, jest zajety wazniejszymi rzeczami niz CS :D
Jak ktos bedzie mial problem to specjalnie dla Ciebie moja Ty jajeczna skorupeczko wejde w odpowiedni plik cfg i usune pewien wpis...

M

12gANG.Moskit 
ekip@

Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 17:02   

dobra ja odbanuje przynajmniej skonczy sie ten zjebany temat.

pozdro

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Wto 22 Kwi, 2008 17:12   

jajo, ja nie komentuje ciebie, tylko dane zajscie, bo tak sie sklada, ze przeciez wtedy akurat bylem na serwerze.

ten nowicjusz pytanie "co to jest config" powtarzal chyba 10 razy i generalnie irytowal.

ja akurat jestem najbardziej wyrozumialy, jesli gracz ma problem ze mna. predzej pokaram jak przeszkadza innym. chodzi mi tylko o to, ze maro dostal bana tylko i wylacznie za ta 1 wypowiedz. no chyba, ze generalnie jest chamem, tyle ze to byl moj pierwszy dzien na serwie od pol roku, wiec moze nie wiem wszystkiego.

no i nie badz cipka :P

VirusX 

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 11:05   

Cytat:
Panowie nie wycierajcie sobie mną mordy, ja nie jestem w to zamieszany.
P.S jajo zawsze wali na grubo czyli BANY (jego ulubiony to perm )
nie upomina, nie kick, nie slay tylko BAN
P.S jajko mógłbyś juz mnie odbanowac

moze stad spadek popularnosci serwera?

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 11:08   

Na pewno.

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 13:45   

Dokladnie :!:

HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 17:50   

Perm powinien byc ostatecznoscia - dasz na 7 dni kolo pomysli, zrozumie i wroci odmieniony :)

mATEj 

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 19:23   

hehe zdazaly sie takie przypadki ze kolo po miesiacu wchodzil na serwer i szedl tekst:
"To ty chuju dales mi tego bana !"
:D

milka 
ekip@

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 20:39   

ja z tym nie mam nic wspolnego...

M

HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 20:53   

jak sam to ujeles byly to "przypadki" ...
Wezcie postawcie sie z drugiej strony barykady :P

Odpowiedz do tematu