Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 00:52 hie hie pytanko :)
po kilku rozmowach polecono mi napisanie tutaj topicu.
ale przegladajac inne o wyczycnach jajo chyba mi sie odechcialo...
wiec streszcze sie:
godzina 23 cos na serwie dziecko 11 lat mowi ze 3dni temu dostal cs.
ogolnie ludzie jezdza po nim i ja w calej mojej intEligEncji pisze :
- " idz powiedz rodzica ze sa debilami"
- "zeby ci teraz cs kupowali" <--- to mogl brzmiec inaczej ale mialo taki sens (bez bluzg)
i widze ze dostaje perma za wjazd na rodzine.
w sumie to nie wiem czy sie smiac czy nie, ale to chyba najglupszy ban w historii serwa.
zwlaszcza ze 20 minut wczesniej czytamy sobie na czacie " obciagnij matce" (btw niezly tekst <- pewnie w gimnazjum maja dodatkowe lekcje )
z tego co wiem odbanowac moze mnie tylko jajo, a widzac jego zaparcie w swojej decyzji, nie pozostaje mi nic innego jak pdoziekowac wam za gre
bylo fajnie i bede cieplo wspominal was wariaci
pozdro
ps. rada by chodzo:
chodzo'pfh kijokoszi: nie kozacz
chodzo'pfh kijokoszi: tylko napisz
chodzo'pfh kijokoszi: ze chetnie obciagniesz
chodzo'pfh kijokoszi:
Ostatnio zmieniony przez maro- Nie 20 Kwi, 2008 01:00, w całości zmieniany 1 raz
jajo prawniku, toż to nie wjazd na rodzinę lecz stwierdzenie faktu, rodzice powinni poczytać troche w internecie kto gra w CS, nie jesteśmy od wychowywania ludzi a poza tym powinieneś interweniować wcześniej ***
Jajo sie ugotowało na tFarTo
*** wypowiedź napisana na podstawie opisu zdarzenia,
P.S. Jajo, zacznij kickować, jak ktoś wejdzie skickuj jeszcze raz albo daj slaya, taka osoba której nie zależy zacznie się wkurwiać i cały server będzie miał brechte , no i czekaj aż coś kupi bo wtedy wyda siano i będzie jeszcze bardziej wkuta jeaaaa
P.S.2. Widze że jak mnie nie ma to już nikt nie może wprowadzić terroru na serwerze
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
tak tak 23:30 i dziecko 11 lat grające w csa,
milka ma napisane 8 lat, gra w csa 5 lat, co można dopiero o jego rodzicach powiedzieć
jeszcze głupsze od tego bana jest to co sam napisałeś
7 dni
@ street
może nie uwierzysz ( ), ale korzystam z tych opcji
@perek
ja noszę okulary, ale ty chyba też powinieneś, nie wiem gdzie ty perma widzisz, chociaż właściwie to zgodnie z obietnicą powinien być, zanim znowu coś napiszesz poczytaj sobie topic z turbo to może skumasz dlaczego dostał bana, i przeczytaj sobie własną wypowiedź w tym topicu
Ostatnio zmieniony przez jajo Nie 20 Kwi, 2008 11:10, w całości zmieniany 2 razy
hahahaha skorzystaj ze swoich umiejętności i przeczytaj jeszcze raz,
tak na wszelki wypadek wytłumaczę ci: perek pisał o tym, że dałem perma Turbo, w mojej odpowiedzi do poruszonego przez niego tematu, też pojawia się nick turbo, można z tego faktu wywnioskować, że cała sprawa dotyczy tego kolesia
jakbyś miał jeszcze jakieś wątpliwości to pisz, wytłumaczę jeszcze raz
ehhhh skonczylem z toba dyskusje. jak juz ci napisalem na steamie, wroc do podstawowki moze tam cie docenia i naucza pokory dla siebie. czlowiek popelnia bledy i sztuka sie jest do nich przyznac.
a co do perma i turbo - fakt zle to odczytalem, ale to dlatego ze dzis rano mialem jeszcze perma wiec wzialem to za probe mydlenia oczu z twojej strony.
smieszny jestes panie adminie, skoro nawet inni admini uwazaja ze przegioles.
Ostatnio zmieniony przez maro- Nie 20 Kwi, 2008 12:06, w całości zmieniany 1 raz
smieszny jestes panie adminie, skoro nawet inni admini uwazaja ze przegioles.
on nie przegiął, woda była za gorąca
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
my tu wszyscy fajny jesteśmy a po kaczorze i donaldzie następne na stanowisko premiera jest Jajko
nie denerwuj się tak to dłużej pożyjesz,, to tylko gra aaaaa i naucz się myśleć zanim coś powiesz czasami warto jest się ugryźć w język
Najpierw obrażasz jakiegoś "dzieciaka" i chcesz unban. Teraz obrażasz jedyną osobę, która bana może zdjąć. I w obu przypadkach piszesz, że mogłeś inaczej napisać albo nie chciałeś. To trzeba było robić inaczej przed a nie po.
Błoto....
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Panowie nie wycierajcie sobie mną mordy, ja nie jestem w to zamieszany.
P.S jajo zawsze wali na grubo czyli BANY (jego ulubiony to perm )
nie upomina, nie kick, nie slay tylko BAN
P.S jajko mógłbyś juz mnie odbanowac
obrazam go bo zachowuje sie jak mlody bog.
i zreszta moge publicznie wyrazac swoje zdanie na czyjs temat, jak sie mu nie spodoba moze mnie do sadu podac.
myslicie ze jak zaczynalem z nim dyskusje to nie wiedzialem jak sie to skonczy?
nie mam 12 lat i i lolatack to nie jedyeny serw w sieci.
ale uwazam ze adminow - z wielkim ego nalezy unikac.
bo koles nie potrawi prowadzic rozmowy jak z rownym tylko wali jak napoleon. on wie najlepiej i tyle a ma tylko 9 miesiecy wiecej niz ja zycia za soba.
a co do sytuacji na serwie to zobacz sobie logi jak inni obrazali tego dzieciaka.
moje zdanie na temat rodzicow 11latkow, ktorzy im pozwalaja grac w cs o takich porach jest jakie jest.
a czy koles ma 11 lat czy 23 i tylko tak mowi to mnie nie obchodzi.
btw przegralem tu w sumie 69godzin i ani zamu mnie nie kickowano ani nie upominano. uwiez mi wiem jak sie adminuje serw i jak sie na nim zachowac.
ps. czesto nie mysle jak cos pisze ale taki urok, kazdy jest inny.
potem trzeba placic
pozdrawiam i w gruncie rzeczy to juz sie uspokoilem
peace
zbłądziłeś, ale mało jest takich, którzy nie błądzą, jak poklęczysz 2 godziny na grochu i spędzisz dzień o chlebie i wodzie to okażę łaskę i zdejmę bana
tak z innej beczki trochę
pamiętacie kubola ? dzisiaj ma urodziny on też jak dostał bana to chwalił sie, że miał adma na kilku serwerach i wie jak się adminuje, chyba 4 konta ma tutaj zbanowane
Jarejl co sie bunkrujesz na GG? wstyd że legła legia pojechała babeJage?
nie chwale sie czy mam/mialem gdzies adma i nie boj sie nie bede kuowal nowego steama aby pograc u was. tym bardziej nie bede robil burdello na forum
i chyba nie bede kleczal na grochu, mam po nim gazy lol
z chlebem to nie wiem czy dam rade, dorzuc z krate piwka i ci wybacze ze mnie zbanowales
jak ja lubie, jak ktos wchodzi na forum, pyszczy, pozniej swierdza, ze admini sa do dupy, ze nie tolerancyjni, ze maja sami admina gdzies indziej i sa o wiele lepsi i ze lol to fajny serwer... A pokaz mi serwer, na ktorym jest tak wspaniale, admini z pokora podchodza do kazdego i glaszcza go po glowce (tej wiekszej) jak przyjdzie na forum z pretensjami...
"ja nie zrobilem nic zlego, to tylko przypadkiem" albo "ponioslo mnie". I co admini maja przepraszac, ze w chwili gdy gracz postanowil sobie zlamac zasady go usuneli?
Zgodze sie, ze ban to nie narzedzie, bo mozna sie kogos pozbyc na 15 innych sposobow - zalezy co kto lubi i ile ma checi... czasem az sie nie chce nic robic i idzie po najmniejszej linii oporu...
jezeli inni admini odbieraja moje wypowiedzi jak ty, to wyjasniam. z tymi co mialem przyjemnosc grac/rozmawiac uwazam ze wykonuja doskonala robote i nie smiem powiedziec ze sa nie tolerancyjni itp.
w 1szym poscie nie bylo pretensji i nie byl on ani agresywny ani wulgarny, nie zamierzalem tu plakac i udawac ze to nie ja.
napisalem dokladnie to co powiedzialem na serwie, to chyba swiadczy o otwartosci na dyskusje.
a potem czytam ze to jest smieszne co napisalem dla Pana jajo i on daje mi 7 dni.
admin ma sie zachowywac z szacunkem dla kazdego gracza, pelni fukncje reprezentatywna. a po 2gie gram tu juz kilka tygodni i jajo mnie jako tako zna. nie wymagam przeprosin a moze jakiegos tekstu: "ponioslo mnie".
zwlaszcza ze moje zachowanie na serwie nigdy nie wykraczala poza zasady.
pozdrawiam Marek
Ostatnio zmieniony przez maro- Pon 21 Kwi, 2008 17:23, w całości zmieniany 1 raz
po 1, nie wiem, czemu wczoraj nic tu nie napisalem, ale:
- gracz nowicjusz, niezaleznie od tego, czy ma 11 lat czy 54, zachowywal sie jak maly troll i prowokowal glupie teksty skierowane w jego strone. jesli ktos prowokuje, powinien liczyc sie z tym, ze uda mu sie sprowokowac.
- maro nie obrazil jego rodzicow, powiedzial tylko cos na zasadzie "jesli ..., to ..." i to, co powiedzial nie bylo jakies przesadne
- poza tym tekstem gracz maro prezentowal przyzwoity poziom kultury (czyli jak na standardy LoLa, wysoki ), sam tego dnia zachowywalem sie gorzej
- jajo, wez go kurcze odbanuj albo zmniejsz do kilku dni, bo cie kurna prosze
- postawa maro na forum tez jest prawidlowa. nikogo od debili nie wyzywa, pokazuje tylko, ze ma godnosc i ze nie jest smiesznym nastolatkiem, dla ktorego LoL to zycie i nie bedzie sie plaszczyl dla zmniejszenia kary, oczekujac jedynie powaznej dyskusji
- ban, tak jak powiedzial Milkson, to ostatecznosc
tyle ode mnie, pozdro
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
skorzen odpowiedz na jedno zajebiście ważne ptanie:
który admin to kurwa ??