Chciałbym złożyć skargę na pana admina Hammana. Jego zachowanie jest karygodne, w liście banów widać że jest to osoba nie poczytalna, 2 osoby dostały bana za czity, śmiem twierdzić że ta druga osoba też była czysta.
Opis sytuacji: Graliśmy na mapie de_nuke w terro (tzn. ja i kumpel, oczywiście vt off, mp3 on), do tego miałem ultra lagi. Wszystko śmiesznie aż do czasu gdy moim oczom ukazał się napis "gracz Baller coś tam coś tam bana na zawsze" :O
Pytam:
1.Od kiedy hamman jest specjalistą od czitów?
2.Czy nie każdy ban powinien być uprzednio dobrze przemyślany ew. mógłby mnie uprzedzić o tym?
3.Może pan hamman nie jest odpowiednią osobą na tym stanowisku? Mnie to tam rybka bo gram na tym serwerze 1h na miesiąc, ale są ludzie którzy pewnie by się wkurzyli...
Pytam:
1.Od kiedy hamman jest specjalistą od czitów?
2.Czy nie każdy ban powinien być uprzednio dobrze przemyślany ew. mógłby mnie uprzedzić o tym?
3.Może pan hamman nie jest odpowiednią osobą na tym stanowisku?
1. Od zawsze
2. byl przemyslany
3. jest odpowiednia.
no niee ... grrrr
Kto zdjal tego bana ?
Ostatnio zmieniony przez HamanN* Wto 20 Maj, 2008 14:08, w całości zmieniany 1 raz
bana przywróciłem bo tylko haman mógł go zdjąć lub za jego pozwoleniem, stara i dobra zasada, której nie należy łamać, gurbi dostanie po łapkach
gurbiemu napisałem parę słow na GG jak to można było załatwić
ktoś się tym zajmie w kwestii formalnej? jakieś demka i inne cuda,
Haman, odezwij się na GG jakoś
i kurwa nie zdejmować bana bo i tak go założę ponownie chyba że go sam haman odbanuje, trzeba to wyjaśnić, kolesiostwo było za PRLu, te czasy minęły panowie, większość z was i tak ich nie pamięta
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Jest nowe haslo / login.
Zostawiłem KULKOWI wiadomość na GG, ale niestety nie huhu
pomyslimy
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Fotografika i Kite'y ... bo życie jest piękne
Haha, nie rozumiem czy wy w ogóle wiecie jaki jest poziom w kraju, ja jestem słaby a wy nazywacie mnie cziterem i mi demka chcecie kręcić? Po prostu trochę przesadzacie, to że ktoś jest troche bardziej doświadczony niż wy nie znaczy że jest oszustem, no przykro mi tylko bo niektóre osoby znałem i takie wrzuty tutaj? Np. gurbi to mój kumpel i on mnie uczył grać w csa dawno temu... Ale co on zawinił? przecież był pewny że to jakieś nieporozumienie bo on mnie zna i wie że nie mam czitów... Zresztą widzę że to walka z wiatrakami.
Ostatnio zmieniony przez glocked? Wto 20 Maj, 2008 22:05, w całości zmieniany 1 raz
spokojnie to nie jest walka z wiartakami, wszystko da się sprawdzić więc spokojnie, nie dziwie sie że cię emocje ponoszą ale nie ma to większego sensu, zapewne po oblookaniu demka okaze sie ze jesteś czysty ale póki co banika zostawiamy
tak byc nie moze. juz w starozytnym rzymie obowiazywala zasada, ze oskarozny jest niewinny dopoki mu sie tej winny nie udowodni. ja jestem za odbanowaniem, a jesli na demku wyjdzie, ze jest czitem to wtedy banowac. nie odwrotnie.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
So don't push me
ale czy jemu jest to na reke? dobro gracza ponad dobrem admina! xD
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Ostatnio zmieniony przez faker Wto 20 Maj, 2008 22:59, w całości zmieniany 1 raz
to tylko w pewnych przypdkach, ale i tak obowiazuje domniemanie niewinnosci jajeczko :*
btw. jutro (a raczej dzisiaj, za 7h) odwiedzam rzeszow eLka wiec lepiej nie wychodz z domu xD
So don't push me
So don't push me
So don't push me