Wysłany: Pią 23 Maj, 2008 10:08 Player aka Moskit [kupiony admin czy internetowy kozak?]
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Player
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.lolattack.org
[AMXBANS] Przyczyna: 'My sie tak nie bawimy'
[AMXBANS] Czas: '1 godzina'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:7221642'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.168.75.14'
[AMXBANS] =======================================
AHAHAHAHAH bana dal za to ze powiedzialem "player wiesz co sie w terro robi?" bo tak kampil ze jak bym byl u niego w teamie to by dostawal bule na respie co runde po takim kulturalnym zwroceniu uwagi kikowal mnie notorycznie az mnie zbanowal...
Z czasem coraz bardziej zalosni admini sie odnajduja na tym serwerze
Ostatnio zmieniony przez suchy_0_ Pią 23 Maj, 2008 10:09, w całości zmieniany 3 razy
Suchy mogę odpisać, ale szkoda na ciebie czasu. Nie rozumiesz dzidziu jeszcze świata. :* Idź zapytaj mamę może trzeba coś pomóc, posprzątać, wyprasować, umyć okna, a nie gadasz głupoty. Fajny piątek jest, idź coś porób, wieczorem jakaś imprezka i będzie fajnie.
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
1 JaREjL Dzisiaj 11:30 mówi, że kupiłem admina :/ co za debilizm :/
1 Enti Dzisiaj 10:57 porazajacy idiotyzm i
AHAH@HAH@HAH@HAHA lubie takich kozakow co nie potrafia odpowiedziec na moje trudne pytania i daja mi warny lub bany na serwerze
A teraz cos do ADMINISTRACJI podobno chcecie zrboic serwer lolattack taki jak byl kiedys zeby dobrze sie ludziom gralo to czemu wszystko jest podstosowane pod adminow i ich przydupasow i lizodupow?? wszystko jest tak aby sie najlepiej gralo adminom a normalny gracz jest lekcewazony i dziwicie sie czemu nie ma atmosfery takiej jaki kiedys np. jak w 2005 roku pfff ten serwer spadl na psy przez zalosych kazkowych adminow co nie maja co z kasa robic i nie idzie im w rl to na serwie probuja byc kierownikami i wydawac polecenia AHA@H@HAHa
w 2005 roku miałeś 13 lat i nie mogłeś grać w takie gry, więc nie wypowiadaj się jak wtedy było na lolu
no nie mogę
z tego co pamiętam to do lizania dupy zawsze byłeś pierwszy
hahaha no napewno nie wiesz kim jestem a pleciesz bzdury , bo jak ty zaczeles dopiero swoje kiepskie i trudne adminowanie to ja konczylem akurat grac wiec stul jape noobiel
Ostatnio zmieniony przez suchy_0_ Pią 23 Maj, 2008 22:09, w całości zmieniany 2 razy
proszę nie dopisywać lub odpisywać, mowa do tych co mają uprawnienia!!
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali