doceniam szczerość ale tak jak i mój poprzednik chciałbym dowiedzieć się o co poszło
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
pr0_aIm to moj niedorozwiniety brat, ktory pod moja nieobecnosc, z mojego konta steam "zaliczyl" bana od jajka za tzw "wjazd na rodzine". W drodze wyjatku prosilbym o odbanowanie Brat juz wie, czym to grozi i wiecej kozaczyl nie bedzie.
artur - nastepnym razem pilnuj lepiej oskara bo inaczej fpierdol dla obu
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ban uwazam za "gluipiozdjety". "Moja kolezanka ostatnio na moim koncie steam miala aima, a wszystkie postaci miala przebranych za golych facetow, bo ja to krecilo"....
Ban uwazam za "gluipiozdjety". "Moja kolezanka ostatnio na moim koncie steam miala aima, a wszystkie postaci miala przebranych za golych facetow, bo ja to krecilo"....
M
Ale ze o co ci chodzi wlasciwie? Napisalem jaka jest sprawa, zdjeliscie bana - dzieki wielkie. Nie wiem po co do mnie pijesz, do fakera tez. Z jednej strony rozumiem banowanie za chamstwo i rownie dobrze mogl jajo nie odbanowywac i nie mialbym pretensji. Z drugiej strony sami jestescie sobie winni temu, ze serwer juz nie jest tym, czym byl swego czasu tworzac dziwna atmosfere. No bo po co taki post ?
Cytat:
"Moja kolezanka ostatnio na moim koncie steam miala aima, a wszystkie postaci miala przebranych za golych facetow, bo ja to krecilo"
Drugiej polowy zdania nijak nie jestem w stanie powiazac z tematem,chyba mialo byc ironiczne ale Ci nie wyszlo.
M
Ale ze o co ci chodzi wlasciwie? Napisalem jaka jest sprawa, zdjeliscie bana - dzieki wielkie. Nie wiem po co do mnie pijesz, do fakera tez. Z jednej strony rozumiem banowanie za chamstwo i rownie dobrze mogl jajo nie odbanowywac i nie mialbym pretensji. Z drugiej strony sami jestescie sobie winni temu, ze serwer juz nie jest tym, czym byl swego czasu tworzac dziwna atmosfere. No bo po co taki post ?
Cytat:
"Moja kolezanka ostatnio na moim koncie steam miala aima, a wszystkie postaci miala przebranych za golych facetow, bo ja to krecilo"
Drugiej polowy zdania nijak nie jestem w stanie powiazac z tematem,chyba mialo byc ironiczne ale Ci nie wyszlo.
to chyba tobie nie wyszlo zrozumienie slow milki. po prostu co trzecia zbanowana osoba okazuje sie byc mlodszym bratem wlasciciela konta, ktory zrobil gnoj na serwie kiedy tego starszego nie ma w domu.
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali