Wysłany: Sro 06 Sie, 2008 23:25 Skarga na "admina" Hamana
Chciałbym złożyć skargę na admina Hamana.
Admin wyżej wymieniony dał mi kicka za nic za to że nie umie przegrywać. Co prawda sprowokowałem go ale nie wiem czy to zasługiwało na kicka, następnie kiedy wlazlem na server powiedziałem do admina "bot i ciota" dostałem bana na tydzień. Moim zdaniem nie słusznie a jeśli słusznie to ban na tydzień to za długo wystarczyło by godzina/dzień... Uważam także że osoba wyżej wymieniona powinna nie posiadać już admina gdyż za dużo sobie pozwala. Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy.
Mono jestes idiotom ? a moze niepełno sprawny ?
a juz wiem w mołodosci mama bila cie mlotkiem poglowie mam racje odwal sie od Hamana on za nic bana nieda idzi na jakis inny serwer zbyt krotko grasz tu :[
Mono jestes idiotom ? a moze niepełno sprawny ?
a juz wiem w mołodosci mama bila cie mlotkiem poglowie mam racje odwal sie od Hamana on za nic bana nieda idzi na jakis inny serwer zbyt krotko grasz tu :[
ziomus, daj se siana z takimi wypowiedziami, forum jest po to aby dyskutować, a Twoja wypowiedź jest daleka od jakiegokolwiek szablonu.
haman opisze sytuacje i będzie SI.
a co do tej cioty to chyba trochę po bandzie nie sądzisz? szczególnie do wkurzonego admina? myślenie się kłania
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
True. Kicki i bany z dupy to plaga ostatnio, do tego panowie sami tworzycie skrajnie głupią atmosferę wyzywając się wzajemnie i zapodając głupimi żartami które rozumieją tylko najbardziej wtajemniczeni, a jak ktoś próbuje być taki fajny jak wy to kończy z banem, i przypuszczam, że wielu z nich do końca nie wie za które słowa dostało bana. Wielu woli też od razu wypierdolić komuś perma za 'twoja stara' czy 'ty głupi kutasie' bez żadnych prób załagodzenia sytuacji czy wytłumaczenia, że ktoś coś robi źle, zaznaczając, że chwile wcześniej stały bywalec czy nawet admin przez mica 'niby'-wyzywa innego stałego bywalca/admina. Nic dziwnego, że potem nikt nie chce u nas grać.
Polecam lekturę regulaminów graczy i adminów jednego z nieistniejących już serwerów, może i też trochę przesadzali w drugą stronę, ale aż tak głupie też to nie było i parę ciekawych rzeczy tam jest:
link #1, link #2.
zeby rozwiac watpliwosci ...
za slowa FRAJER i SKURWYSYN bez niczego wklejam bana - na ile to juz zalezy od wielu innych czynnikow
a no i zapomnialem jeszcze o jakze lubianym w niektorych kregach slowku "CWEL"
a Mono za Frajera jesli wiesz co to w ogole znaczy moze spotkac Cie wieksza kara niz ban na 7 dni ... to tak w ramach przestrogi zebys wazyl slowa
Ostatnio zmieniony przez HamanN* Czw 07 Sie, 2008 11:20, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
hehe będzie się to rozkręcać? jak tak to zamówię chipsy
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
link #1, link #2.
to jest piękny punkt hahha
2. Jeszcze raz przypominam, jeżeli komuś to umknęło w przedmowie, że Admini są przykładem dla graczy: nie wolno obrażać, kląć, oddawać TK/TA, floodwać itp. itd. - i to nigdzie! To, że np. adminchat jest niewidoczny dla graczy do niczego Was nie upoważnia. Tam też nie wolno kląć, ani wykazywać się złym zachowaniem.
Zabronione jest jakiekolwiek przeklinanie, obrażanie innych graczy, floodowanie (czyli wielokrotne powtarzanie tekstu powodujące, iż nie mozna odczytać wiadomości od innych graczy) oraz stosowanie ksywek powszechnie uznanych za obraźliwe lub obelżywe.
A po drugie. Moim zdaniem mozna bylo mu pojechac na przynajmniej 8 innych sposobow. Nie ma co sie sztywno trzymac przyrodzenia nawet wtedy jak ktos probuje na sile zdobyc poklask (trudne slowo) wyzywajac admina. To jest chodzenie na latwizne w stylu "bo moge to go wywale".... stosowne byloby "bo moge to pokaze mu czego nie mozna robic. A z sali wyjdzie sam, bo mu sie znudzi..."
dajcie juz spokoj.nalezalo mu sie i tyle.pozatym dalszym dowodem sa Mona wypowiedzi na forum.tak?!
za teksty pod moim adresem dostal bys juz dawno perma! Troche kultury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Hellgirl Pią 08 Sie, 2008 15:26, w całości zmieniany 1 raz
a ja gram/łem tylko na lolu bo wszędzie indziej mam bany ci admini ehhh nie rozumieją konstruktywnej krytyki