_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Powiedzial bym Ci coś brzydkiego ale nie przystoi. A skilla sobie szlifuj na czym innym nie na lolku. My prubujemy odświerzyc i przypomniec ludziom jak było kiedys i staramy sie odbudowc dawnego lolka a takie piiii... jak ty niestety ale nie pomogą nam w tym.
Jedyną pozytywną rzeczą jaką w ostatnich czasach zrobiła rada tego serwera to przyznanie Perwkowi admina, jest to pierwszy admin którego można nawac grczem 4Fun! Reszta niestey jest w tyle.(sa wyjątki)
Proponuje zamknąc ten topic i sciagajcie demo z naszej gry na D2 i kolejnych mapkach, pospadacie z krzeseł :)
Pozdro:)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH jak tak bylo kiedys to ja nie wiem czmu mi tu sie kiedys fajnie gralo... a teraz jak przypominasz jak bylo kiedys to gram 1 runde max 3 i wychodze bo sie nie da grac albo to admin kozak albo kampa albo mapa z dupy albo losie w teami LOL! dobry jestes typju
ty wogle kiedys grales na lolq?
Ostatnio zmieniony przez suchy_0_ Pią 23 Maj, 2008 10:13, w całości zmieniany 1 raz
haha.... n/c gratuluje także.
Rabbit ma racje... ale gdyby wróciło paru swirów było by zajebiscie... teraz nie jest juz az tak zle! Od pewnego czasu mi sie zajebiscie gra... (jak Peruś niema okresu) :]
(na tym forum chyba niema tematu żeby AH nie napisał posta SPAMER!! nieno, są wyjątki ale nieliczne )
_________________ Piekło jest na ziemi, jest w każdym człowieku i każdy
z nas może stanąć przed wewnętrznym sądem ostatecznym. I zmartwychwstać z niego innym,
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Perek : www.ikea.pl pogrzeb i powybieraj
GrAnD : a co to za pogrzeb ?
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ostatnio zmieniony przez faker Pią 23 Maj, 2008 13:59, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
lol wlasnie o tym mowie lizanie dupy pod kazdym mozliwym sposobem powoduje to ze gra sie dobrze a ja tak nie lubie mnie to odrazu kurwicha wiec mi sie gra zle
Ten koles albo jest na cos chory, i nie wypada go wyśmiac albo udaje takiego pajaca...
mmmmm.... buntownica
Suchy meliska, albo jak nie pomoze to jakies kule sobie pierdolnij Moze wkoncu doznasz najlepsze chwile w życiu, niedowartosiwany jestes czy co
z nas może stanąć przed wewnętrznym sądem ostatecznym. I zmartwychwstać z niego innym,
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Nie strasz mnie qwa... Prowadzimy dyskusje, i nie przeszkadzaj:)
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali