Wysłany: Wto 20 Maj, 2008 13:50 skarGa na admina że żal.pl wogóle..
Wchodzę dzisiaj na serwer w nadziei że trup będzie się ścielił równo,
a tu w zamian dostaje team terro niczym najgorsze gówno!
Ostrzegałem i płakałem że źle się to skończyć musi,
ale oni udawali że są boty i niedorozwinięci głusi.
I tak "miszczu aka gram sobie" sie teraz trudzi,
pisząc donos na perka, bo źle wpływa na ludzi.
Ludu masy, HE granaty, domino i różne wygibasy,
ostatnio nadeszły dla Lolka bardzo ciężkie czasy.
Gdzie ta sława i zabawa by skilla zdobywać stale,
w zamian hańbą stało się by stać na piedestale.
Czy to złe czasy? zastanawiał się nawet Słowacki,
gdy wciąż płyną w samobójstwie perki i inne gacki.
A może tępy team przygniecion od własnego etosu,
chcąc nie chcąc doznał strasznego samobójczego losu.
To skarga na potęgę, więc krzyczę w siną dal,
lecz dookoła mnie pustka i tylko pl.żal.......
Powiedzial bym Ci coś brzydkiego ale nie przystoi. A skilla sobie szlifuj na czym innym nie na lolku. My prubujemy odświerzyc i przypomniec ludziom jak było kiedys i staramy sie odbudowc dawnego lolka a takie piiii... jak ty niestety ale nie pomogą nam w tym.
Jedyną pozytywną rzeczą jaką w ostatnich czasach zrobiła rada tego serwera to przyznanie Perwkowi admina, jest to pierwszy admin którego można nawac grczem 4Fun! Reszta niestey jest w tyle.(sa wyjątki)
Proponuje zamknąc ten topic i sciagajcie demo z naszej gry na D2 i kolejnych mapkach, pospadacie z krzeseł :)
Pozdro:)
_________________ Piekło jest na ziemi, jest w każdym człowieku i każdy
z nas może stanąć przed wewnętrznym sądem ostatecznym. I zmartwychwstać z niego innym,
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Perek : www.ikea.pl pogrzeb i powybieraj
GrAnD : a co to za pogrzeb ?
Ale Grand pierdolisz smuty. Nikt nie ruszy dupy żeby coś robić na serwie samemu tylko w koło pierdolenie, że LoL to chuj, że to nie jak kiedyś, że chujowa atmosfera. Nie wiem tylko czemu jak ja gram to jest jak zawsze. Widocznie macie ze sobą problem.
Próbujesz pomóc odbudować? To pomóż ziomek, a nie pierdolisz smutki i żale. Nie wiem tylko jaki jest cel? Ponad 20 osób ma skakać 4FUN? Nierealne. Są skille, które wchodzą na LoLka bo znają ludzi i chcą tylko poagadać i nie widzi im się stats 0-30. Chcesz się bawić 4FUN to się baw z ziomkami. Nikt Ci nie zabrania. Nawet wręcz hasło serwera tak nakazuje. Ale bez przesady. Nie każdego to kręci i to niektórzy muszą zrozumieć, a nie w kółko, że LoL to nie LoL i DC rlz.
I pewnie, że nie jest jak kiedyś bo trochę ludzi z fajnymi mózgami odeszło. Ale tyluż samo pozostało.
Pozdrawiam.
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Ostatnio zmieniony przez JaREjL Wto 20 Maj, 2008 15:25, w całości zmieniany 1 raz
A skad ty to wszystko Jarejl wyciagasz? Nikt nie kazał mu sie z nami baic i grac 4Fun! a kolejna sprawa, gadasz że jest dobrze to dlaczego widnieje ten news na stronie głównej lolka?? Po co on jest?? Przecież wszystko jest okej? I jak możesz mówic że nikt nie ruszy dupy żeby poprawic sytuacje. My sie przynajmniej staramy i jako tako chcemy pokazac co to znaczy 4Fun. I uwierz mi że jest możliwe że 20 osób bedzie skakac ze statami 0 - 30.
z nas może stanąć przed wewnętrznym sądem ostatecznym. I zmartwychwstać z niego innym,
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
No to Grand jak się bawicie to ja się cieszę, ważne dla Ciebie chyba, że Ty się bawisz, co Ciebie obchodzi gram sobie jeśli założymy, że dziś musi zabić 300 z m4. Ja np. jak wchodzę na LoLa to czuję się kapitalnie bo sam sobie tworzę z innym świrami atmosferę i jebie mnie co inni gadają. I dla mnie wtedy LoL jest LoLem.
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
No to Grand jak się bawicie to ja się cieszę, ważne dla Ciebie chyba, że Ty się bawisz, co Ciebie obchodzi gram sobie jeśli założymy, że dziś musi zabić 300 z m4. Ja np. jak wchodzę na LoLa to czuję się kapitalnie bo sam sobie tworzę z innym świrami atmosferę i jebie mnie co inni gadają. I dla mnie wtedy LoL jest LoLem.
I dokładnie GRAND to samo nam przekazał co ty piszesz Jaruś
Wszedlem z GRANDEM na lola było 3/21 potem podbił smyq / ke? itd i się zaczęła dobra zabawa w TERRO
Każdy ma swoją paczke i każdy kręci swoją zabawe
I badzo dziekuje... w ten sposób doszlismy do porozumienia:]
Wiec temu fejowi "gramSobie" Bo nasz jest Gram Sobie (mistrz AB i WH) radził bym zastanowienia nad samym soba i własnym nickiem, bo z nim nie mozesz tutaj wystepowac. Na lolu jest miejsce dla jednego Gram Sobie
Pozdro ludziska.
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Ostatnio zmieniony przez GrAnD Wto 20 Maj, 2008 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Cicho cicho... czegos nie czaje... kto jest kto? gramsobie ktory założył skarge to który? Ten stały (nasz) czy ten fejk?
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
Ostatnio zmieniony przez GrAnD Czw 22 Maj, 2008 10:01, w całości zmieniany 1 raz
haahaaaa a ja mylałem ze to ten mały szczyl który gra na tym samym nicu.. no to Gram Sobie zawiodłem sie, oj zawiodłem... heehehe tobie chyba sie nudzi
nowym człowiekiem.
(Apokalipsa)
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Pamietam jak zacząłem grać na lolu i wtedy też nie grało full server ale za to grala stała ekipa ludzi ktorzy sie spotykali pozniej na zlotach i klimat byl zajebisty i wogole chociaz PODKRESLAM nie bylo pelnego serwera.
Zmierzajac ku płęcie proponuję wrócic do korzeni i tak by bylo najlepiej, zmiany moga byc nie wielkie ale jak ktos nie ma czasu lub ... to i tak nie bedzie gral. Mozna by bylo tez zmniejszyc ilosc slotow i tez bedzie fajnie.
Reasumując chcial bym zeby bylo tak jak kiedys przynajmniej byl prawdziwy 4fun a nie jakis skillfan :/
pasowalo by cos zrobic na wakacjach. mam takie jedno fajne miejsce nawet na oku xD
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
pasowalo by cos zrobic na wakacjach. mam takie jedno fajne miejsce nawet na oku xD
nie masz ukończonych 21 lat NARA