LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: QRi
Sob 10 Lis, 2007 17:12
Temat: no comment
Autor Wiadomość
HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 15:21   Temat: no comment

Witojcie.
Chciałem poruszyć pewna kwestie, apropos niejakiego "QRi'iego".
Otoz, mam nieodparte wrazenie, ze kolo nieco za bardzo wczuwa sie w role i ma jakies uprzedzenia co do zasad obowiazujacych...
Jesli jestes sam w kwestii muzyki (warto zaznaczyc, ze sprawa rozbija sie o dzwiek ktory trwa jakies 4 sek.) to albo daj sobie spokoj z kickami itp albo poprostu wyloz... bo nikt, kompletnie nikt nie zglaszal zastrzezenie, co by to kumus wadzilo a jedynie "ty" wielce poruszony czestujesz kickiem...
To bylo po pierwsze..
Teraz next:
dostalem kicka za dzwiek z tel. OK?
Ale wrocilem:> i pozniej dostalem kicka za uzywanie mikrofonu...
moze ci moj glos nie odpowiadac, ale to nie zmienia faktu, ze nerwy i emocje trzymaj na wodzy!! (warto zaznaczyc - 0 ostrzezen czy jakis upomnien!!)
To tyle odemnie.

ps. Jesli jestem osamotniony w swojej opinii to poprostu wchodzac na srv bede go mutowal ze startu, ale warto (moim skromnym zdaniem) zasiegnac jezyka czesci ludnosci spedzajacej czas na srv.
Pozdro,

milka 
ekip@

Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 15:35   

haman czasami przesadzasz. Zeby ta muzyka byla rozna, zebys puszczal cos lepszego niz te denne dziecinne dzwieki i reagowal czasami inaczej niz "daj se muta" moze zastanowilbym sie nad polemika i stanieciu po Twojej stronie, ale w tym momencie zgadzam sie z Qrim.

Qri jest nieco przewrazliwiony, ale nie zmienia to powyzszych faktow...

M

HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 19:48   

hmmmm
M 1)dzwiek o ktory sie rozbija sprawunek zapodalem 1# raz @.@ [4 sek] (wiem, ze kolo ma zboczenie na tym pkt. wiec w jego obecnosaci nie zapodaje ZADNEJ muzyczki)
2) nie bede sie wdawal z toba w polemike, aczkolwiek NIGDY nie przypominam sobie co bym takim textem zarzucil, zeby ktos uzyl funkcji mute :|
3) zarzucam temat, poniewaz (nieoficjalnie) nie jestem jedyny co do oceny postawy QRi'ego....

Enti 
ekip@

Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 22:54   

jego stara sprzata na respie ! i ma kompleksy

milka 
ekip@

Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 23:06   

i omiata wzrokiem sufit... ale ciii

M

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 20:05   

mATEj 

Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 21:06   

noł komęt jaro :P

HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 22:08   

Dziekuje za rzeczowe wypowiedzi ;>
Ostatnio zmieniony przez HamanN* Pon 22 Paź, 2007 22:09, w całości zmieniany 1 raz  

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 15:48   

kurwa

nie pierdol ze cie nie upominalem

poza tym nie grasz tu kurwa pierwszy raz i wiesz jakie sa zasady, wiec moglbym cie kicknac nawet bez ostrzezenia

2 kicka dostales za spiewanie - o ile dobrze pamietam, a jezeli chodzi o pierwszego kicka to ta muzyczka puszczana z telefonu byla jeszcze gorsza niz wave-y z cs-a

ciesz sie ze 2 kicki a nie kick i ban

a i rozjebaly mnie slowa

@ hamann

Cytat:
zarzucam temat, poniewaz (nieoficjalnie) nie jestem jedyny co do oceny postawy QRi'ego....

J@k!5h j@ j3st3m zly i 0krutny ~~

seafighter 

Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 20:23   

Qri......Dzisiaj wszedlem na serwa na mape awp_india cos powiedzialem elo chyba czy cos i ty razem z T-geyem razem cos sie smialiscie ze jakis balwan powiedzial ze ja jestem niby patyczakiem mam 170 cm 40 kg i ty razem z t - ... zmienialiscie mi nicka co 5 s np. na "seafighter-170cm-40kg-kobieta czy cos. Na nastepnej mapie pool_day bylo to samo .. wiecie jak to wqrwia ze ktos cos wymysla i jakies 2 pajace sie z tego ciesza ? no nie mam pytan do was .... ogarnijcie dupy !

naur 

Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 21:23   

zabrałbym adminy :lol: :D

HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 21:39   

hmmm

Ciesze sie niezmiernie, ze nie kick i ban !! <ufff>

moze i nie jestes taki zly i okrutny jak ci sie wydaje, ale taki "fajny" jak myslisz tez nie jestes ...

troszq pogrywam na LOL'q i z tego zo przyuwazylem, jestes jedyny z twoim wyrafinowanym poczuciem humoru adminem, dla ktorego az chce sie wracac na ten srv ....ot taki sarkazm :P
nie to, zeby ktos (JA) cie nie lubil (musze tolerowac), ale czasem jak gadasz cos przez 3 min do mika i nie ma na to reakcji (nikt sie nie wdaje z toba w dyskus tudziez sie nie smieje)- to tez powinno dac ci do myslenia ...

wiec, jesli wchodzisz po to na serwer aby dobrze sie pobawic, postaraj sie tym faktem nie psuc zabawy innym.
ps. poki co serwer jest publiczny a nie twoj prywatny ^^
Ostatnio zmieniony przez HamanN* Wto 23 Paź, 2007 21:46, w całości zmieniany 2 razy  

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 22:32   

jutro cos tu napisze bo teraz mi sie nie chce

seafighter na silownie ! :D

chodzo 

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 09:34   

i co nie napisales qri? :D polujcie wy wszyscy gacie bo niedlugo bedzie drugie dc.

btw. ban dla hammana ;P cwaniak i tyle

HamanN* 
Rada Naczelna

Wysłany: Pon 05 Lis, 2007 12:23   

chodzo do ciebie zawsze mialem "inne" podejscie...
rozumiem cie...

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 22:15   

dobra sprawe rozwiazuje tak

Hamannowi wkladam pale w usta i sie zamyka, chodzem robie biceps i jest mu dobrze

wszyscy sa szczENSliFi

a chuj zebralo mnie cos w sobie macie

@ hamann

wale w to wszystko - masz na to szystko cisnienia jak 150 ale powinienes sobie zdawac sprawe, ze robiac przypal, znajac regulamin najprawdopodobniej dostajesz kicka - moze i jestem przewrazliwiony, a moze i nie, mam to w dupie - przy mnie nie bedzie puszczania muzyki

chyba ze jestem najebany a wtedy nic mi nie przeszkadz poza mamOM entiego z odkurzaczem na respie

chodzo

Zauwaz ze ile jest sytuacji ze ktos komus wbija na serwerze - nikt sie nie obraza i placze - Ty sie burzysz jak stary dom
"a wszystko to bo" Twoj problem polega na tym ze naprawde masz jakis jebany kompleks co do budowy swojego Ciała vel wagi - moze to obsesja - sram na to, dla mnie jestes chlopkiem biegajacym po monitorze w netowej gierce - a to ze moge Cie powkurwiac (co sprawia mi niesamowita przyjemnosc/satysfakcje/ odstresowanie, po pracy, szkole i problemach reallivea) jest Twoim jebanym pechem

masz kompleks - lecz sie - zycie jest brutalne, nawet w internecie, a moze szczegolnie w internecie, bo tutaj kazdy jest wmiare anonimowy, a to czesto wylacza wszelkie blokady. wracajac do akceptowania samego siebie, jezeli masz jakies widoczne slabosci, to licz sie z tym ze ktos napewno je wykorzysta, albo przeciw Tobie, albo ku wlasnej przyjemnosci - bo czlowiek jest wredny z natury

chuj w dupe i kropa - wali mnie skladnia powyzszej wypowedzi, poniewaz caly temat mam gleboko w dupie i sam sobie sie dziwie ze zdecydowalem sie cos tutaj splodzic
ze sportowym pozdrowieniem

kochajacy Michal

Ostatnio zmieniony przez QRi Czw 08 Lis, 2007 22:18, w całości zmieniany 1 raz  

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 22:42   

http://www.youtube.com/watch?v=mMCbRkl8z1Q

i po herbacie :lol:

milka 
ekip@

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 11:43   

http://www.youtube.com/watch?v=kue-Z6JpPCA

http://www.youtube.com/watch?v=2SoBg81mV-I

M

naur 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 15:02   

hmm walnąć jakąś opinią że ma się wszystko w dupie i nie interesują kogoś czyjeś protesty, zamknąć sprawę żeby więcej się nie burzył i wszystko jest ok.
Ostatnio zmieniony przez naur Pią 09 Lis, 2007 15:03, w całości zmieniany 1 raz  

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 15:20   

naur ale taka jest prawda

to jest jebany internet, na ktorym chce sie odstresowac, wyluzowac bo do tego wlasnie sluza funkcje rozrywkowe internetu

jak mnie ktos wkurwia swoim prostackim zachowaniem (badz tez puszczaniem beznadziejnej muzyki) to go kopie/blokuje i tyle

po co mam tu pisac jakies elaboraty o kulturze osobistej, poszanowaniu czyjegos zdania, jak w tym wypadku przyjmuje jedna zasade (zero-jedynkowa) albo przestrzegasz ustalonych zasad albo stad wylatujesz

i dokladnie - w dupie mam to ze on ma ochote sobie tego posluchac, pusc sobie winampa, a nie kaz mi sie mutowac, bo gdy ktos kaze mi sie zmutowac jak chcepopuszczac sobie muzyczki, to dziwnie palec mi zawsze zjedzie na amx_kick a nie mute

poza tym tematu nie zamykam bo po co - bedzie chcial pisac niezmieniajace postaci rzeczy posty - prosze bardzo

ja tylko uswiadamiam ze ich problem zostal juz przezemnie osadzony i apelacji w tym wypadku nie uznaje

ps zapomnialem dodac

tak jestem skurwielem, dodatkowo wykorzystujac swoje uprawnienia narzucam innym swoja wole - niedoposzczalne :!:

a tak podsumowujac to wszystko to co w zwiazku z tym ? odejdziesz, obrazisz sie, rob jak uwazasz - mi sie znudzi, obraze sie to tez sobie pojde

Ostatnio zmieniony przez QRi Pią 09 Lis, 2007 15:26, w całości zmieniany 3 razy  

own3d 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 15:57   

qri musisz sobie kupic jakis szybki samochod ;)

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 16:17   

mam szybki - spytaj Jumpera i Kulka :) , ale szybszy bedzie niebawem :D

szczerze powiem ze przestalem sie przejmowac "problemami" z lolka, jak mnie cos na serwerze irytuje to to "usowam" albo ide zajac sie czyms innym

naur 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 16:58   

QRi napisał/a:
tak jestem skurwielem, dodatkowo wykorzystujac swoje uprawnienia narzucam innym swoja wole - niedoposzczalne :!:

co se będziesz jak se możesz :P

ale zauważ że tu grają też inni ludzie, a to że masz władzę, bo faktycznie masz, możesz zbanować kogokolwiek i podać jakiś logiczny, choćby nie wiadomo jak skłamany dowód, ale jednak logiczny powód, mający choć cienie prawdy, nic ci za to się nie stanie... co ja to pisałem?

to że masz władzę nie znaczy żebyś traktował serwer jak grę offline, jak postal :D zajebista gra, kiedyś chodziłem cały dzień, nie wykonywałem misji tylko tłukłem ludzi łopatą po głowach :lol:

też mnie wkurwia gdy ktoś puszcza jakąś muzykę w środku dnia, chociaż częściej słucham swoich mp3, ale... co to za muzyka? Ja nie puszczam muzyki nigdy, bo wiem że by się np. nie spodobała, i już...

tylko ogarnij choć trochę Qri, bo jak widziałeś w tym temacie, wkurzasz ludzi swoją domniemaną postawą "zbanuję i chuj", domniemaną, bo według ciebie tylko przestrzegasz zasad a według innych właśnie tak mniej więcej postępujesz...

mentalność, poglądy nie wiem, ale w tym kraju zasady traktuje się przeważnie dość "luźno" ;) a ich egzekwowanie bez gadania i sprzeciwów to już "dyktatura"...

pozdrawiam i dowidzenia
Ostatnio zmieniony przez naur Pią 09 Lis, 2007 17:01, w całości zmieniany 1 raz  

own3d 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 17:45   

QRi, golfa ? rotfl :P

mATEj 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 19:28   

omg owned juz kiedys sie chwaliles ze masz fure z milinem koni pod maska :roll:
jemu wystarczy golf ktory poleci ~200 i juz.

no a wracajac do tematu to nie wiem co napisac bo jakos tak dziwnie :F

own3d 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 19:41   

mATEj, ale to nie konie sie licza ;-)

piatas 
t3ch

Ulubiona gra: 3dmark
Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 19:50   

Pewnie ze nie konie. Wazne sa neony i kasparovy po bokach. Aha! I oczywiscie wydech kwasowka fi 150.
BTW - pod blokiem mi stoi taki bolid, a ze w dodatku ma rurexy lekko zadarte, to w zwiazku z panujaca ostatnio deszczowa pogoda musi zakladac na nie plastikowe denka od butelek, bo mu zalewalo uklad :lol: PARODIA!

BTW2 - http://tiny.pl/jrdq

own3d 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 20:09   

piatas, na te rurexy to sie podobno mowi kominy :D

jesli wznios zaworu oraz przylgnie zew i wew zaworowe beda odpowiednio duze to moze tak byc ze fi 150 bedzie dla danego auta najelpszym rozwiazaniem ale to sie moze okazac ze auto ma zawory wielkosci pilki do gry w tenisa ;p

u mnie akurat wyszlo 2,25" i jak pospawali mi kolektor wydechowy to sie zalamalem taki wielki wyszedl ;D

zreszta: http://grifter.wolomin.net/c20xe/wydech/

piatas 
t3ch

Ulubiona gra: 3dmark
Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 20:26   

Kolektorek niczego sobie :D
BTW - czym krotszy przewod spalinowy, tym korzystniej dla silnika. Najlepiej, gdyby w ogole go nie bylo, z tym, ze wtedy silnik by sie sfajcyl. Krotki nieskomplikowany kolektor wyprowadzajacy spaliny najkrotsza droga, bez zawijania na uszy makaronu o pradach wirowych w ukladzie wylotowym etc.
Oczywiscie w socjalistycznej Europie 'oni' widza lepiej ... no i mamy jeden tlumik, pozniej drugi, pozniej lambda, i druga na dokladke, a teraz (euro4) nawet gazu nie mozna miec na linke! Bo przeciez komputer lepiej wie, czy akurat musze pocisnac, czy tez nie...

BTW2 - ja mam fiata wiec o motoryzacji wiem guzik :D W dodatku na lpg!

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 20:33   

hmmm na dzien dzisiejszy moj golf to z zewnatrz 100% seria - i tak pozostanie

silnik mimo przebiegu 250kkm bez problemu idzie ponad 200, wiec jest czym sie "wyzyc"

wiadomo ze z moca ~100 ps nie jest to najszybsze auto w wojewodztwie, ale wierz mi ze zbierac sie potrafi poprawnie - drugie tyle momentu swoje robi :)

jak wszystko przebiegnie z moim planem to niedlugo zmienie dresowoza na cos innego - wtedy bede mial prawo mowic o odrzutowcu

narazie mam troche szybsze miejskie auto i jestem z niego zadowolony

@ naur

a to ja nie gram z botami ?? :D

Odpowiedz do tematu