Typie jak sie nie znasz na tej grze i uważasz że gram na 16bitach to jesteś zajebisty...tyle mam Ci do powiedzenia, i nie pierdol mi takich głupot bo przykro mi się robi.
fen kju wery macz za bana na 7 dni pozdro
Ostatnio zmieniony przez leno Wto 17 Cze, 2008 10:22, w całości zmieniany 1 raz
wzruszająca ta wasza wymiana zdań, żaden z was nie umie angielskiego
powinno być: cu in 7 days łochy
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
i na co ci to leno? po co te glupie odzywki? na pewno ci nie pomoga, zwlaszcza, ze w sprawie angielskiego nie masz racji.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
A jak sie zamyka pizde ? nauczysz mnie ?? Ty napewno to potrafisz, doświadczony jesteś
polewasz pizde sokiem z cytryny żeby się zamknęła jak muszelka hahaha kurwa 4 z anglika? i taki podstawowy byk? omg
czego oni teraz uczą te dzieci w tych szkołach
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Skończcie tą dyskusje. Temat dotyczy bana, wszyscy zainteresowani się wypowiedzieli. Przenieście się z tym tematem do miedzy ludzkich i tam się podotykajcie.
Zamykam i proszę modów o nie otwieranie i nie dopisywanie (tak jak się umawialiśmy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali