Gralem sobie dzisiaj jak zwykle na lolq, az tu nagle Pan wszechmogacy wladca administrator czarodziejka z planety JupiteR zaczyna mnie straszyc banem Nic sobie z tego nie robilem, bo pomyslalem, ze chyba sobie zartuje... Ale okazalo sie, ze jednak nie Dostalem bana na jakies 3 tygodnie. Na dowod mojej niewinnosci zamieszczam log z czata, na ktorym widac, ze niczym nie zawinilem podczas pobytu na waszym serverze:
*DEAD* GonzO^ : kurwa mac
*DEAD* GonzO^ : paka
*DEAD* PolaK : y?
*DEAD* vap : czyja matke obrazasz ?*DEAD* GonzO^ :
*DEAD* GonzO^ : niczyja xPp
*DEAD* PolaK : Twoj zapewne
*DEAD* PolaK : Twoja
*DEAD* GonzO^ : ?
*DEAD* vap : to nie obrazaj
thC*<(A)> : polak zamkniesz ryj przez neta kozak/
PolaK : ahaha
GonzO^ : :d
PolaK : o co Ci chodzi typq?
(Terrorist) moreno : telefon mam
JupiteR : CISZA BO ZAJEBIE Z BANKI !!
vap : mac to po staropolsku matka
vap : mowiac kurwa mac obrazasz czyjas matke
*DEAD* vap : hahaha
JupiteR : ZROZUMIANO POLAK
vap : fajnie cie zalatwil ,d
JupiteR : lapiesz Polak
PolaK : nie
JupiteR : to wylot
JupiteR : chcesz ??
JupiteR : na ile chcesz
JupiteR : no cwaniaku
*DEAD* moreno : timeleft
*DEAD* GonzO^ : polak nie szalej
PolaK : na rok
JupiteR : no kurwa na ile chcesz Polak
PolaK : tylko kup mi biler
PolaK : bilet
JupiteR : ok
*DEAD* thC*<(A)> : ale zallll
PolaK : saturn
PolaK : czy tam mars
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez JupiteR
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.lolattack.org
[AMXBANS] Przyczyna: ' brak kultury chcial na rok ale dalem mniej !!:D'
[AMXBANS] Czas: '3 tygodni, 6 dni, 18 godzin i 40 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2589311'
Jak widac nie obrazilem tutaj nikogo (chyba, ze chodzi tutaj o to, iz napisalem "Twoja zapewne"). Za to Pan Admin wykazal sie wielka inteligencja i kultura (nie uzylem w jego kierunku ani jednego obrazliwego epitetu, a on? "Kurwa", "zajebie" - widac chlopczyku jak Cie rodzice wychowali).
Nie prosze w tym temacie o odbanowanie, bo nie na tym mi zalezy, poniewaz na ffa bywam tylko pare minut dziennie, gdy mam czas. Lecz o to, aby Pan JupiteR zostal usuniety z grona administratorow tegoz servera. Zaznacze tylko, ze nie jest to jego pierwsze takie durnowate zachowanie.
Owszem, przyjalem bierna postawe obserwatora, ale jak przegladam kolejne tamty o banach, no kurwa mac!
Czy Wasze zycie az tak skapi okazje do podreperowania ego?
_________________ [|||||][|||||][|||||]
Ostatnio zmieniony przez piatas Pią 16 Lis, 2007 14:47, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Panowie bez cisnien nie chodzi o to czy kogos obrazil tylko o to ze chcial bana na rok a ja dalem na 14-12-2007 - 08:40 (3 tygodni 6 dni 16 godzin 56 minut pozostało) rozumiem ze pan SWEDENBAZE ma do mnie zal ze nie jest na rok??
Napisz prosto ze na rok to sie zalatwi
EDIT
Chyba ze piszac ze chcesz na rok popelniles pomylke i nie chodzilo ci o bana tylko o cos innego. Jezeli tak to jestem gotow sciagnac bana ZDECYDUJ SIE
Ostatnio zmieniony przez T-REY Pią 16 Lis, 2007 16:02, w całości zmieniany 2 razy
Jezeli kazdy zart odbierasz "na serio" - czyli tak jak to pokazales na serverze - to zycze Ci powodzenia w zyciu. Chcesz to odbanuj, nie chcesz, to nie. Na pewno nie bede sie prosil skoro wina lezy po Twojej stronie.
Temat mozecie zamknac. Czesc.
Ostatnio zmieniony przez SWEDENBAZE Pią 16 Lis, 2007 19:29, w całości zmieniany 1 raz
heheh trey zdejmij okulary i jebnij mu z bili jak wbijesz to zdejmij a jak przeleci na stół obok to zostaw hehehe
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
PS "bez szkoly i zycia.." <-- dobre dobre jeszcze pochwal sie 20 letnim stażem w małżeństwie i bedzie wszystko, boze zawsze wiedziałem ze głupich sie nie sadzi tylko sami sie rodzą a szkoda
Ostatnio zmieniony przez rAbBiT^killer Sob 17 Lis, 2007 11:46, w całości zmieniany 2 razy
Aron sprawa dawno wyjasniona!! Durne jest to ze tu piszesz i durny jestes ty ze cos piszesz idz w ...(dopisz sobie co chcesz ) Jezeli jeszcze cos widzisz z poziomy gowna w szambie to szybko zamykaj oczy bo ci odchody je zaleja
Ostatnio zmieniony przez T-REY Sob 08 Gru, 2007 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali