[AMXBANS] Zostales zbanowany przez jajo
[AMXBANS] Zostalo Ci 47 tygodni , 6 dni , 7 godzin , 49 minut i 2 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : szogun
[AMXBANS] Przyczyna : ' chamstwo '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.lolattack.org
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19053
Dostałem bana od per Pana szanownego Sir wspaniały jajo. Nawet nie wiem za co. Gościu jechał mi od skurwysynów to i ja mu pojechałem troche mięsem. Dziwne w tym jest to że jajo był w ct a ja w terro więc niewidział i nie słyszał co się działo między nami. Gram juz na lolu jakis czas - dość sporo i z takim czymś sie jeszcze nie spotkałem. Rozumiem że jajo może być niedoceniany przez zycie że ludzie moga z niego szydzić i nabijać się ale to że ma adma nie upowaznia go do wymierzania niesprawieldliwych wyroków. Nie oczekuje od admina że będzie fajny ładny ale tego że będzie obiektywny i sprawiedliwy a jajo taki nie jest Widac jest już w wieku przekwitania i swoje niepowodzenia zyciowe kieruje do zwykych ludzi którzy chcą tylko pograć w CS-a na najlepszym servie w Polsce
Proszę o zdjęcie bana gdyż uważam że niezrobiłem niczego niestosowanego a jeżeli tak to poprostu sie broniłem
najpierw piszesz, że pojechałeś kolesiowi mięsem, później, że niczego nie zrobiłeś, a następnie, że mogłeś coś zrobić, ale jak coś to broniłeś się
poszukaj sobie na forum tematu o tobie i ściągnij demko, obejrzyj je, wróć i napisz coś sensownego
mam nadzieję, że zrozumiesz co napisałem, jakbyś miał problemy to napisz, spróbuje wyjaśnić jeszcze raz
To może szanowny jajo opublikuje demko w którym kolega mnie wyzywa od skurwysnów . Zobaczył byś jak to sie zaczeło a nie wycinasz cos z kontekstu i zgrywasz paco maco
Nie mam tego nagranego bo nienagrywam demek jak mi ktoś mięsem jedzie. Ale ty kolego możesz to sprawdzić w logach wystarczy troche cofnac sie w czasie.
szogun nie pierwszy raz sie bronisz rzucajac miesem. Moze warto czasem poprostu pograc, a nie wyzywac sie na ludziach za "swoje niepowodzenia zyciowe kieruje do zwykych ludzi którzy chcą tylko pograć w CS-a na najlepszym servie w Polsce " - zatem moze lepiej zamiast rzucac miesem poprostu pograc?! a moze zrob sobie voice_enable 0 i bedziesz mial spokoj.
ban jak najbardziej sluszny. bylem wtedy na serwie.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ostatnio zmieniony przez faker Pon 10 Mar, 2008 14:28, w całości zmieniany 1 raz
Pewnie że byłeś tylko dlaczego nie nagrałeś demka jak gościu mi jechał tylko jak ja jemu ????? Teraz nie mam się jak bronić bo ty szukałes sensacji chłopcze
nie mam co robic tylko szukac sensacji. toz to wole juz tv trwam zalaczyc.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
jedzie Ci koles, to go sobie sam nagrywaj. Dlaczego komukolwiek mialoby sie chciec Ciebie nagrywac? Nie mamy tu sadow i podobnych instytucji - wierzymy adminom. Dostales bana od jaja za chamstwo, faker potwierdzil, ze faktycznie tak bylo. Jakos nie widze, zeby chociaz jedna osoba wstawila sie za Toba... ciekawe czemu.
to jest takie trochę niesprawiedliwe no bo tak : jest sporo ludzi co już tu gra jakiś czas, często się ich tu spotyka.... przyjdzie jakiś TROL i podnosi wszystkim ciśnienie... jeden to zleje, drugi sobie nie da. ( ta stary gracz powinien znać zasady ale ... jak nie ma admina to się nikonu nie chce chodzić (traciś czas) i go szukać ...)
12gANG.Moskit napisał/a:
gdzies juz kiedys napisalem ze zadniedlugo wystarczy kilka slotow..
popieram
P.S. Ja czasami jak widzę jak niektórzy admini się eksponują z tym swoim adminem to mi się niedobrze robi i wyłączam tą grę .... Pan Władza ...
Ostatnio zmieniony przez ah Wto 11 Mar, 2008 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali