W górnym menu pojawił się nowy link o nazwie Mapa. OCB to sami sprawdzicie.
Aby dodać własne współrzędne należy wejść w pole Profil i na dole przy Położenie geograficzne jest opcja Znajdź miejsce. Wpisujemy tam nazwę swojej miejscowości (jeżeli nie ma to wpisujemy jakąś większą miejscowość która znajduje się w pobliżu)
Lista miejscowośći zawiera aktualnie 223 pozycje i postaram się dodać więcej.
Jeżeli nie ma jakiejś miejscowości (w Polsce) to piszcie PW do mnie z nazwą miejsca. Postaram się dodać.
Ostatnio zmieniony przez Jumper Sro 08 Lut, 2006 11:47, w całości zmieniany 1 raz
swietna sprawa ta mapa... to skorzenego, ktory jest wyswietlany jako osoby znajdujace sie w poblizu mojego miasta jest skorzeny - zaledwie 279 km rotfl gdzie Zabrze a gdzie Poznan
Nie wpisujcie sami współrzędnych - jak nie ma miasta na liscie to dawajcie mi znać na PW. Dopisywanie trochę potrwa więc dajcie mi przynajmniej 12h od czasu wysłania PW i czekajcie na odpowiedź.
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali