_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
Mnie smiesza tamci kolesie co sie na boardzie zala. Skoro maja pretensje do kogos z tego servera, to niech to tu napisza, a nie tam. Lolki normalnie...
P. S. Street parowko, Ty to normalnie do histori przejdziesz
Z czego:
- 9 banów za zachowanie (permany)
- 8 banów za czity (permany)
- wszystkie czasowe za zachowanie
Statystyki banów do dnia 19 Kwiecień 2005r.
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
wiadomo ze te za czitowanie sie nie licza bo po prostu serwer jest nastawiony anty wspomagaczom.
jesli chodzi o bany za zachowanie to nie ma co ukrywac ze duza czasc z ludzi z ktorymi dzisiaj jestem w najlepszej komitywie dostala by permbana gdybym mial inne (czytaj wasze) podejscie.
wiem ze zaraz mnie zjebiecie ale tak jest.
mysle ze spokojnie moge sie wypowiadac rowniez w imieniu Jumpa.
zachowanie wielu graczy jest ponizej krytyki ale nie od dzisiaj. ludzie sa rozni i zawsze byli. proble w rozwiazywaniu "konfliktow" nie tkwi po stronie uzytkownika tylko admina. nie jest problemem wyjebac jednego czy drugiego. juz kiedys piszac dosc dlugi text do adminow staralem sie nakreslic prosta regule: to ze macie admina nie daje tylko przywilejow ale daje rownierz obowiazki. moze obowiazek to duzo powiedziane ale tak jest. to wy teraz jestescie dla ludzi. biorac na siebie obowiazek adminowania serwerem wzieliscie rownierz obowiazek swego rodzaju sluzenia ludziom ktorzy graja u nas na serwerze.
fakt ze mozna teraz odpowiedziec mi ze pierdole i ze nikogo nie potrzebujecie, ze jak sie komus nie podoba to niech spierdala. tylko przepraszam wszystkich to czytajacych ale troche zesmy w to wlozyli czsu i energi zeby ludzie mieli swiadomosc, ze u nas najpierw sie tlumaczy a potem wypierdala. jesli ktos ma za slabe nerwy na uzeranie sie z dzieciakami piszczacymi do mikrofonow lub klutnie z ludzmi ktorzy weszli na serwer czesto gesto w potrzebie wyladowania emocji i probuja sobie ulzyc wyladowywujac swoje frustracje na kims z serwera to moze nie powinniscie sie brac za adminowanie.
naprawde przechwalanie sie tym kto komu dal ile banow nie jest tym co staralismy sie stworzyc. kazdy ma zly dzien. kazdy ma niewyparzonom morde czasami. tylko ze ktos kto ma admina powinien starac sie przynajmniej byc troche ponad to. to wy jestescie ludzmi ktorzy tu sa od porzadku. to nie znaczy ze trzeba sie wdawac z kazdym w klutnie, po czym zbanowac jednego czy drugiego gdy ten w przyplywie zlosci za duzo powiedzial.
fakt ze mozecie.
fakt ze nie musicie nikogo szanowac i sie nikim przejmowac.
tylko prowadzi nas to znowu do punktu w ktorym wraz z piterem zalozylismy serwer zeby stworzyc cos innego. bo widzicie niejeden z was swego czasu nawet mnie pojechal. jesli nie pojechal to staral sie sprowokowac do klutni. problem polega na tym ze ja nie lubie sie klucic. nie wspominajac juz o Piterze ktorego po prostu jebie wymiana zdan z kims kto na to nie zasluguje.
ale nie chwalac sie potrafilem zakonczyc chora sytuacje w piec minut bez wzajemnego wyzywania sie. nawet jesli bylem zmuszony do tego aby dac komus KICKa (tylko Kick'a nie BANA) to po powtornym powrocie klient juz inaczej rozmawia bo rozumial ze ma do czynienia z osoba ktora potrafi pokazac ze ma tu jakies uprawnienia ale nie jest msciwa i nie lubi naduzywac.
jeden czy drugi moze mi teraz odpowiedziec ze was to jebie bo placicie i rzadacie. tylko zastanowcie sie czy naprawde chcecie stworzyc "serwer kolesi". bo ja nigdy nie chcialem. gram malo. prawie wogule. jednak jak juz gram to lubie pograc ze swoimi. tylko to nie znaczy ze mam olewac kazdego nowego, ze kazdego nowo poznanego mam traktowac z gory bo "to nie nasz"
a tak mi ta sytuacja wyglada.
to nie o to chodzilo w tym wszystkim.
pokazywanie kazdemu "kto tu jest panem" nie jest tym do czego dozylismy z piterem.
naprawde uwazam ze admin powinien pokazywac swoje uprawnienia w ostatecznosci. to ze je macie nie znaczy ze musicie z nich ciagle kozystac. na szacunek nie zapracujecie sobie tym ze kazdego bedziecie straszyc banem. zapracujecie jedynie na posmiewisko i to ze przybijom nam plakietke serwera na ktorym sa pojebani admini ktorzy za byle co daja PERMY.
co z tego ze jeden czy drugi bajkopisarz przedstawia swoja wersje w ktorej niby to za statystyki dostal bana, problem jak dla mnie nie lezy po stronie tego przemilego chlopca a po stronie adminow ktorzy nawet nie starali sie wejsc w powazna dyskusje a tylko zaczeli od wyzwisk i klutni. sytuacja skonczyla sie w prosty sposob:
jakis moderator z mozgiem z boarda skasowal temat bo po chuj komu klutnie na forum. zrobil naprawde dobra robote bo sam juz chcilem o to do kogos pisac. taka reklama jest nam naprawde niepotrzebana.
sam nie lubie pyskowek na forum.
widac jest to ktos z doswiadczeniem i wie ze klucenie przez internet nie ma sensu.
jesli naprawde chcecie serwer z samymi ziomkami nie trzeba bylo kupowac publicznego a tylko wykupic prywatny i porozdawac swoim haslo. tylko ze takiego serwera nie zapelnicie. dlugo zajelo nam zapelnienie serwera ludzmi i nie chcialbym zeby serwer stracil na popularnosci dlatego ze jeden czy drugi admin nie potrafi zapanowac nad emocjami i dzieciakowi z rozdarta morda zamiast odpuscic i starac sie troche "wychowac" nawrzuca i zbanuje za "obrazenie admina"
nie tedy droga
trzeba miec troche dystansu do tego co sie robi
pozdrawiam
------------------------
wersja 4 Street:
- nie banuj tyle
- bierz swoje pigulki
- szanuj ludzi
- daj sie dzieciom wyszalec, starszy jestes
akira problem w tym ze malo grasz i niewiesz dokladnie jak wyglada na serverku .... bo czytajac same forum to naprawde mozna pomyslec tak jak ty pomyslales ze bany leca za nic ale na serverku naprewde jest milo .... i wierz mi ze bany dane za zachowanie byly naprawde ostatecznoscia
bo kiedy przyjdzie jakis koles i zaczyna wyzywac to niedostaje odrazu bana najpierw zawsze staramy sie upomniec ale kiedy on odpowiada ci ze masz spierdalac i ze wyrucha ci matke to wiesz ... sa granice
wpadnij akira raz na jakis czas na server a zobaczysz ile nowych ludzi gra i ile jest ludzie ze wpadna raz na lolka i gadaja ze musza tu czesciej wpadac
gwarantuje ci ze na serverku nie jest tak zle jak myslisz a powiedzial bym nawet ze jest bardzo milo
a co do boarda to moze i troszke przesadzilismy ....
jednak jesli chodz o osobe "binda" to ...... (lepiej sie powstrzymam od pisania dalej)
bo mam mozliwosc ogladania tego co sie dzieje zza plecow agai, lub mola, a czasami jak siedze u nich to zdarzy mi sie zagrac na ich nikach .
Kulek nei bierz tego do siebie co napisalem, bo i tak jest niezle, ale niestety to juz nie ta sama atmosfera, co byla kiedys. zycze jak najlepiej. bawcie sie dobrze ...
No bo atmosfere tworza ludzie i skoro nie gra duzo osob, ktore graly kiedys to atmosfera nie moze byc taka sama. Juz nawet nie pamietam jak bylo kiedys (tak dawno to bylo), ale moge powiedziec jedno, jest lepiej niz bylo kilka miesiecy temu.
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
filon masz calkowita racje, ale to jest naturalna kolej rzeczy.
Stan przed lustrem i powiedz, ze dalej jestes taki sam jak przed paroma laty.......... zycie
3) nie tylko małolaty napierdalają tak przez mikrofon że uszy więdną
4) nie mam najmniejszej ochoty wdawania się w polemikę z jakimiś niewychowanymi ludźmi
5) zasada jest prosta, trzeci (3) raz nie powtarzam, dla uistoty rozumnej nawet psa jak się powie 2 razy wystarczy aby zaprzestał jakiejś tam czynności
6) banów z dupy nie daje
7) z banów się tłumaczyć nie będę
8 ) bardzo duże grono ludzi "nowych" ludzi wchodzi na serwer jeszcze raz bo atmosfera zajebista i beka jest
9) jak mam zjebany dzien to gram pod fejkiem i sie nie odzywam zeby przypadkiem nie dać się sprowokować lub cokolwiek
10) jeżeli do kogoś nie dociera kilkukrotna prośba nie jednego a np 2ch adminów no to trudno ale na ludzką głupote nie poradze
11) może już się gdzieś powtorzyłem
12) na razie to wszystko, jak coś będe miał do do dania to napiszę
13) Pozdro
Na pewno kazdy z was ma troche racji. Ja moge powiedziec tylko tyle na ten temat: bylem swiadkiem kiedy ktos dostal slusznego bana, bo sam sie praktycznie o to prosil bedac upierdliwym gnojkiem, ale bylem rowniez swiadkiem kiedy koles dostal bana nieslusznie, bo nic zlego nie zrobil oprocz tekstu "zamknijcie mordy ... bo bana dostaniecie". Wiec z tym adminowaniem roznie bywa... Ale generalnie dobrze jest
3) nie tylko małolaty napierdalają tak przez mikrofon że uszy więdną
tylko zato niewidzialem zeby ktos bana dostal ....
Cytat:
7) z banów się tłumaczyć nie będę
uwazam ze czasem trzeba sie wytlumaczyc jesli jest taka potrzeba !! bo jesli ban byl slyszny to chyba to nieproblem ...
a dodam ze byly nawet 2 albo 3 sytuacje ze 2 adminow dalo bana jednemy kolesiowi w tym samym czasie !! i powod byl bardzo podobny
jesli daje sie bana na steamid kolesiowi ktory ma juz bana to on sie na stronie niepokaze ale jesli da sie go w bardzo malym odstepie czasu to pokaza sie oba i tak wlasnie juz chyba 3 razy bylo a to chyba swiadczy ze koles naprawde musil zasluzyc
skoro ban słuszny i powod podany to nie widze najmniejszego sensu dalszego ciagnięcia tematu
nikt za darcie sie do mika bana nie dostal
bana dostal na 2 dni ten caly wieśniak rumcajz co sie to niby za statystyki dostał błazenada
no i to wszystki
P.S. Bolek pamiętam tą sytuację jak dziś
P.S.2. Z przykrością dostzegłem ze nie dałęm zadnego bana z (_o_) więc może będe się musiał poprawić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali