Wysłany: Czw 05 Maj, 2005 14:55 Nowy newsman ? :>Co wy na To ?
Setaply Witam i jak mi StreetRacer doradził piszę prośbę o przyznanie mi na serverze www.lolattack.org przywileju newsmana , z naszego narodowego języka mam 5 w rozprawce albo rozpracowańku , błedów nie robię , (nawet się rymuje)a mam znajomości w polskiej scenie CS'a i moge pisać bardzo ciekawe newsy , PHP mam opanowane , HTML tym bardziej.. więc proszę o pozytywne rozpatrzenia mojej prośby i skomentowanie mojego powyższego (newsika)
A
R
0
o
N
[ Dodano: Czw 05 Maj, 2005 14:58 ]
Mam nadzieję , żę wtajemniczycie mnie do zamkniętego klubu moderatorów . Już mam Pomysły na nowe działy i piękne newsy :], a pozatym mógłbym pomóc adminowi działu "cheats" bo znam sie na tym ^^( ale nie w tym sensie co już myślicie)
gdybym to ja mial o tym decydowac to napewno bys nic nie dostal.
Twoje zachowanie wkurwia mnie ladnie mowiac ciesz sie ze nie mam admina na serverze bo bys sobie nie pogral ...
p.s
zapomnialem dodac
Glosuje za NIE i mnoze to razy 100
_________________ Improwizacja, adaptacja ale moja słabością nie jest moja technika
że kurwa co? Aron do huja, jeszcze raz będziesz coś pisał ze coś mówiłem a nic nie mówilem to masz perma na 100% NARA
_________________ ADMIN - Antypatyczny Dreczyciel Masowo Inwigilowanych Niewiniatek
z newsmanem zrobcie co chcecie, ale aron mam Cie na celowniku, bo tutaj na www wazeline wciskasz, a na serwie jedziesz po ludziach... to mi sie STANOWCZO nie podoba
Kto mi wymieni jedną osobe z servera , która nie wkurwiła.. sie nigdy na jakiegos imbecyla na serverze który np.. rzuca fleshe pod nogi lub blokuje brame ... albo robi inne chore akcje ... hehe , ale tekst z wazeliną mi sie podobał
no ja kolegio szanownego nie znam szczerze mowiac ale ...
posty pokasowalem bo kurwa nie bedziecie tu mnie wqrwiac.
ile kurwa lat macie ??
odpusccie sobie i po ludzku.
bez epitetow
a co do twojego newsmana to jesli naprawde chcesz to dostaniesz tylko najpierw napisz cos i wyslij przez TEN MODOL
tylko zadnych gowien w stylu "co tam u reprezentacji" albo czy ktostam ze szwecji ladna dzisiaj kupe zrobil.
jak chcesz cos pisac to z jajem i o pierdolach.
napisz cos a potem zobaczymy.
jak masz checi to juz dobrze, zostalo tylko pisac.
a jak bedziesz fajnie pisac to ch0poki beda cie moze inaczej postrzegac nizeli tylko goscia co wqrwia tego czy tamtego.
Aroon, mam do ciebie jedna prosbe (w sumie 2), skoro jestes dobry z polaka to pisz normalnie a nie jak na kwasie i zrob cos, zeby twoje posty w ktorych tresc zajmuje jedna linijke nie zajmowaly ich wiecej Masz swoje + i -, ja ciebie jeszcze lubie, a niektorzy rzeczywiscie przypierdalaja sie zeby sie przypierdolic, ale wez sie chlopie postaraj zeby ocena twojej osoby w oczach innych wzrosla, bo jest sie czego czepiac. Pzdr
P.S. I napisz ile masz lat, to sie odpierdola chociaz w tej kwestii
P.S.2 Od teraz mowcie mi Skorzeny "the Merciful and the Protector of the Weak"
_________________ Jesteśmy otoczeni?!? Wspaniale! Teraz możemy atakować we wszystkich kierunkach!!
aron:
- cos nie widze newsa
- nie napierdalaj enterem przed zatwierdzeniem posta
- trzeba wiedcziec co pisac i o czym (no chyba ze lejesz wode jak ja )
- cos nie widze twojego newsa
- im dluzej bedziesz sie lansowal z tym ze chcesz napisc tym wieksza krytyke otrzymasz jak juz costam napiszesz.
- to nie jest szkola, tu starac sie nie musisz
ALE POWAZNIE NEI WIEM O CZYM TEGO NEWSA NAPISAC , NA CS.PL JAK BYMEL NEWSMENAM PRZEZ JAKIS CZAS TO PISALEN O NOWINKACH CS'A TU O CZYM MOZNA NAPISAC ? :>
[ Dodano: Nie 08 Maj, 2005 14:06 ]
O CO WAM CHODZI Z TYM enterem
aron glupio mi tak edytowac twoje posty ale do chuja jasnego jak wysylasz to myszkom nacisnij na WYSLIJ a nie napierdalaj cie prosze w ENTER bo potem rozjebane sa te twoje nieszczesne posty po calym cie rozumiesz forum i delikatnie mowiac kuje to w me skromne poczucie estetyki .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali