przeciez kazdy moze wziasc swojego kompa , ja bym wzial kombajna i jadziem z tym koksem
powiedzcie jakis sensowny weekend, lokalizacje to biore ta kragla dziFke do bagaznika i jade was pojechac w piciu wodki, bo grac mi sie nie bedzie chcialo :D:D
przeciez kazdy moze wziasc swojego kompa , ja bym wzial kombajna i jadziem z tym koksem
powiedzcie jakis sensowny weekend, lokalizacje to biore ta kragla dziFke do bagaznika i jade was pojechac w piciu wodki, bo grac mi sie nie bedzie chcialo :D:D
ta kompa wziac ..i moze pociagiem z nim jechac ?? jak ja chce juz tam melanzowac
chyba ze transport jakis by byl
_________________ ..::HARDSTYLE WILL NEVER DIE::..
o widzis zjak ładnie NIeoperek ja mam coś w tym stylu ok 20 min adi_awr też ;] wiec sżło by cos pokombinowac ze śląskiego i nietylko :] kto jest jeszcze z okolic katowic ??;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali