...Chinek teraz to tylko musimy dojsc do ładu i uzgodnic pare rzeczy.. Jest duzo chętnych i mam taka nadzieje ze bedzie looz. Więc teraz trzeba myslec troszke powazniej
To taka moja rada
A teraz takie małe sprostowanie... jeżeli na tym zlocie mają byś tylko osoby w wieku 14-16 lat (bo jak narazie tylko takie się deklarują) to sory ale ja odpadam
A teraz takie małe sprostowanie... jeżeli na tym zlocie mają byś tylko osoby w wieku 14-16 lat (bo jak narazie tylko takie się deklarują) to sory ale ja odpadam
...Chinek teraz to tylko musimy dojsc do ładu i uzgodnic pare rzeczy.. Jest duzo chętnych i mam taka nadzieje ze bedzie looz. Więc teraz trzeba myslec troszke powazniej
To taka moja rada
no i pomyslal
leze....
Ludzie, nie piszcie, ze wpadne bo nie wpadne...przeciez to byl zart.
Raz tylko wpadlem i mam tego efekty - dzikie, 7 letnie z dlugimi klaczorami
AnN-kA zobacz na liste
serednia wieku 15 juz widze te rozpalone buzie
hie hie hie
Thorn :> wiesz my robimy zlot party :p hmm.. ja nie rozumiem waszej koncepcji... nie przyjedziecie ,dlatego bo mamy po 15-17 lat. No to po cu tutaj zaglądacie ?? zeby nas wysmiac ?? Wiecie no jak wam zawadzaja takie dziecia jak ja i to jest powod waszego "bleee " to ja moge nie przyjsc....
widzie ze nie ma sensu robic tego zlotu :/ Trudno sie mowi
chinek nie opieraj sie na tym ,ze oo on nie przyjedzie nieee to niema zlotu. Mozemy rowniez zrobic sami z czewy zlot Ale jak uwazasz jak nic z tego nie bedzie to !! temat do zamkniecia
a... średnia wieku 15 lat... jakoś mi to nie pasi, nie lubię robic za niańkę
My nie musimy przyjezdzac, ale mysle ze jak zrobia sobie kinder party to beda mieli co wspominac, wyciagna wnioski z tej imprezy itd itd. Wiec czemu rezygnujecie? Zrobcie, jasne, potem zrobcie fotki i posmiejemy sie troszke na forum. Mysle ze ta Wasza koncepcja to niezly pomysl
Heheh, kutwa przejechalbym sie, ale znajac zycie gdzies sie ukurwie, a w nocy pizdzi i sopel zostanie po BZYCZQ :/ Wiec waptie, a po drugie sam raczej nie bedzie mi sie chcailo jechac chyba ze Swira przkonam 6-pakeim ;]
_________________ ...::: Kobiety są jak sytuacje podbramkowe.....nie wykorzystane się mszczą :::...