Co tu robi ten wykrzyknik w moim nicku?! Toz to zniewaga.
Jak będziecie mięc jakieś cele wyższe niż tylko sie schlać itd. jak na przykład zrobić sobie mini turniej to można zrobić u Akiry 2v2, może nawet udało by się Garego i jakieś inne gwiazdy przyciągnąć
A moja propozycja to taka zeby isc gdzies do baru wypic kilka piwek pograc w bilard,lotki itd i bedzie rano wszyscy sobie pojadą i nie bedzie problemu ze spaniem
A moja propozycja to taka zeby isc gdzies do baru wypic kilka piwek pograc w bilard,lotki itd i bedzie rano wszyscy sobie pojadą i nie bedzie problemu ze spaniem
hmm rakow po pierwsze naucz sie pisac nicki... ^^
a po drugie to nie mam 16 lat tylko 18... to takie male sprostowanie...
hmm a moze jak juz moglby byc gdzies w kwietniu to moze juz poczekac np do czerwca gdy juz naprawde bedzie cieplo i bedzie moznaby spac pod namiotami...?
i moze gdyby mialby sie odbyc ten zlot... to zeby zajal sie nim ktos starszy, ktory potrafi cos takiego jak "zlot" przygotowac??
no przedewszystkim trzeba ustalic czy to ma byc zlot cos ala, siadziemy na trawce pierdolniemy po winku czy tam browarku i sie rozejdziemy czy moze takie dluzsze posiedzenie z muzyczka i wiaksza iloscia piwka ... w ciepelku za zamknietymi drzwiami, co oczywiscie sie wiaze z pewnymi kosztami ktore kazdy z chetnych bedzie musial poniesc...
_________________ Jestem starym Wieśka od 2 lat...
jak co to ja tez moge w katowicach sie spotkac:D ja mieszkam w k-ce wiec by nie bylo problemu:] i ten zlot to najlepiej do cafe i byscie pokazali jak gracie bez haxow hehehhe:D bysmy sie nauczli czegos nowego:D znam taka cafe co mozna wynajac na nocke mozna pic i co zechcesz:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum