LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot LoLka
Autor Wiadomość
dev 

Ulubiona gra: palec pod budke
Wysłany: Pią 03 Lis, 2006 23:41   

lol, mam grac w jakiejs chujowej kafejce bez myszki,pada i sluchawek :| chujnia :hand

BZYKOL 

Ulubiona gra: ELASTOMANIA :)
Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 02:29   

dev napisał/a:
lol, mam grac w jakiejs chujowej kafejce bez myszki,pada i sluchawek :| chujnia :hand

Dev to zes powinien wiedziec ze dobrze wykonfigurowane czity, to nawet mozesz grac na touchpadzie i dosz rada :P hihihihi :P (zawsze mozesz wziasc ze soba twoj staff, a po drugie to byla propozycja kero mi sie malo fajnie usmiecho, lepi jakis nightclub :) )

Fibak 

Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 22:44   

A mi sie w sumie bardzij podobo kafejka, bo skoro to jest zlot graczy CS'a, to można by pograć przez cała noc w CS'a przy jakimś piwku i pizzy xD

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 23:00   

Jak w lokalu będzie rułka to wpadne :P

duce 

Ulubiona gra: Counter Strike
Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 17:48   

W Katowicach - jestem za!! Też pochodze z tych okolic, a chetnie bym poznał graczy LoL-ka. Katowice dobra sprawa!. Takie wynajecie kafejki co mowil Leno jest dobre, Bzykol bedziesz mogl wniesc krate browarow i bawic sie przy grze.

Czekam na zlot z niecierpliwością :!:

Fibak 

Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 18:01   

No dobra, tylko że jak narazie to tylko jest gadka i gadka, a nic nie jest omawiane xD Mi to tam jedno, najlepiej w weekend, kafe obojetnie, byle duża będzie żeby wszystkich pomieścic xD pozdRo ;]

Waski 

Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 21:04   

no z jednej strony fajnie ... wynajac cafe pograc cala noc , wypic pare piwek ... ale z drugiej strony lepszy bylby jakis fajny klubik:) w centrum pare jest takich sympatycznych nawet z rułką sie znajdzie .... posiedziec pogadac, poznac sie lepiej(zwlaszcza ze dziewczyny beda:) ...

BZYKOL 

Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 22:19   

Wam sie przyznam ze coraz bardziej mi sie podoba mysl z kafejkom, kupie sie 2 szesciopaki ze swirem, ox weznie tytka i bydzie kapa :-) wiec kto bawi sie w organizatora ?:d

Ps. Perek jest dobry w te klimaty :-) peace

VirusX 

Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 22:54   

a Taśke wezmiecie? :P

ah 
Łowcy

Ulubiona gra: chowanego
Wysłany: Wto 07 Lis, 2006 22:56   

bzykol pomyślałeś o noclegu ? :mrgreen:

(c) by Skorzenny :mrgreen:

Swir3k 

Ulubiona gra: _-^-_
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 13:37   

przejdzie do konkretow :P bo musze sie wszystko zaplanowac jak i cos ....KONKERTY TYLKO kurwa !

najlepiej po 20stym ;) bo wtedy dopływ gotowki mam :P

gdzie jak ?? w caffe tez moze byc :P popierdalac najebany w csa przez noc ..kilo futru we weznie i yazdaaa :P

i martwy do domu wracac ..i znowu spac w tranwaju ..jak ostatnio co nie Bzykol D ?? hahh

wiec jak cos sie bedzie dziac ciekawego w tym temacie to pisac na gg pindy :P

BZYKOL 

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 14:34   

ah napisał/a:
bzykol pomyślałeś o noclegu ? :mrgreen:

No w kafecjce :| Chyba nie pojdziesz do domu o 2 tylko kruaw sie pojdzie na ranny tranwaj o 8 (albo ty tym pksem) i gitara :] Wogole nie czaje ah'a :P

Swir3k 

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 17:52   

no kurwa ..wez sie usniesz o 2 w nocy np grajac w cs przy browarku ..walisz cała noc i tyle ..wracasz rano do domu i tam odsypiasz ;] to co BZYKOL ..nie czaje Ah`a :P

ah 
Łowcy

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 22:47   

specjalnie dla was (by akira :mrgreen: ) www.spierdalaj.org :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. tak się tylko pytam .. kto pyta nie błądzi :razz: ,

BZYKOL 

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 22:55   

ah napisał/a:
specjalnie dla was (by akira :mrgreen: ) www.spierdalaj.org :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. tak się tylko pytam .. kto pyta nie błądzi :razz: ,

ciulu, zal ze ktos na to domemene wykupil, hahahah

ah 
Łowcy

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006 23:13   

hehehe czego wy nie rozumienie .. przy was trzeba brać wszystkie opcje pod uwage :mrgreen:

klaudi 

Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 21:18   

Podziwiam Wasz słomiany zapał:)

Bez obrazy ale jestem już troche starszy od was a gdy miałem 15-18 lat, jeżdziłem na rózne zloty (byłem aktywny na scenie amigowej -nikt nie wie o co chodzi) i wiem jak to jest. Każdy mowi ze przyjedzie a jak przychodzi co do czego to jeden nie ma kasy drugiemu mamusia nie pozwoli trzeci zaspi na pociąg a czwarty zwatpi w przeddzien wyjazdu. Taki lajf.

Akira ma kafe? BTW ja tez :P

ksYSio 

Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 22:48   

klaudi napisał/a:
Podziwiam Wasz słomiany zapał:)

Bez obrazy ale jestem już troche starszy od was a gdy miałem 15-18 lat, jeżdziłem na rózne zloty (byłem aktywny na scenie amigowej -nikt nie wie o co chodzi) i wiem jak to jest. Każdy mowi ze przyjedzie a jak przychodzi co do czego to jeden nie ma kasy drugiemu mamusia nie pozwoli trzeci zaspi na pociąg a czwarty zwatpi w przeddzien wyjazdu. Taki lajf.

Akira ma kafe? BTW ja tez :P

a tam niemasz racji
Razem ze znajomymi z Silkroad Online zrobiliśmy sobie zlocik i przyjechało 18osób:)

Waski 

Wysłany: Sob 18 Lis, 2006 10:34   

no to pierwsza propozycja

20 styczen 2007 godzina 18 :00 ... Internet Cafe Prokocim.. Kraków ... :) jak juz sie klaudi zaoferował to mozemy skozystac ...

teraz prosze wlasciciela w/w cafe o podanie ceny za noc i potwierdzenie czy dany termin jest wolny ewentualną korektę

D!cks0n ^^ 

Ulubiona gra: CS
Wysłany: Sob 18 Lis, 2006 23:30   

ja bym proponowal aby ten zlot odbyl sie gdzies w wakacje.. powod? np pogoda :P i wiecej czasu wolnego moznaby np przyjechac rano a drugiego dnia wieczorem wyjechac?? wtedy praktycznie dwa dni sa??:>
i wkoncu gdzie Krakow czy Katowice?:>

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Ulubiona gra: w dwa ognie
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 04:38   

klaudi gdzie masz ta cafe ???

daj jakis namiar bo do polski lece i troche mam zamiar sie powloczyc.

jak tak czytam te wasze wypociny to naprawde mialbym ochote zorganizowac jakis zlocik. tyle ze problem polega na tym ze moja cafe jest juz relatywnie stara , ja nie mieszkam w Polsce, kompow jest malo i granie odpada. do tego po prostu nie dam rady. ale chetnie wyskoczylbym do np krakowa. zgadal sie z kilkoma chlopakami i spotkalibysmy sie w jakiejs cafe na jakims fajnym graniu.

klaudi znasz moze Soltysa, Kartona albo Pasika (HA na krwawej lazni) ??

jestem pewny ze by sie pisali.

napisz do mnie na gg albo mi pw wyslij jak to z tym twoim lokalem jest.

(_|_)

< /dupa >

Enti 
ekip@

Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 17:17   

mi tu

Swir3k 

Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 17:53   

jak BZYKOL jedzie to jade na 100% :)

to by sie działooo ‰ ‰ :) :)

klaudi 

Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 16:40   

aKiRa napisał/a:
klaudi gdzie masz ta cafe ???

daj jakis namiar bo do polski lece i troche mam zamiar sie powloczyc.

jak tak czytam te wasze wypociny to naprawde mialbym ochote zorganizowac jakis zlocik. tyle ze problem polega na tym ze moja cafe jest juz relatywnie stara , ja nie mieszkam w Polsce, kompow jest malo i granie odpada. do tego po prostu nie dam rady. ale chetnie wyskoczylbym do np krakowa. zgadal sie z kilkoma chlopakami i spotkalibysmy sie w jakiejs cafe na jakims fajnym graniu.

klaudi znasz moze Soltysa, Kartona albo Pasika (HA na krwawej lazni) ??

jestem pewny ze by sie pisali.

napisz do mnie na gg albo mi pw wyslij jak to z tym twoim lokalem jest.

No kafe mam na Nowym Prokocimiu w kraku. Jakis cs evening czy night moznaby kiedys zrobic. Do csa bedzie z 11-13 kompow. Sa to maszyny min sempron 2500. 5 w jednej sali reszta w innej. W sam raz na 5x5 :P Nie znam tych ludzi o ktorych mówisz. wogole ubolewam nad tym ze w mojej kafe jest załosny poziom jesli chodzi o gre w csa. Sa ziomki ktorzy systematycznie przychodza grac ale głownie w sensie "spotkanie przy piwie" i dla dobra interesu zadko z nimi gram bo heady wchodza jak w botów.

Jak cos to daj znac na pm

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 21:57   

bo widzisz klaudi ja sobie wlasnie tak cafe rozkrecilem :D

gralem, kombinowalem, turnieje lokalne i jakos poszlo

(_|_)

< /dupa >

mATEj 

Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 22:33   

akira pamietam nawet jak gdzies kiedyś o tym pisałeś jak do ciebie kumple przyjezdzali itp.

klaudi poszukaj a znajdziesz, bo nawet fajnie sie to czytało :D

aKiRa 
Head Admins
Public Relations

Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 01:15   

z calej polski matej z calej.

-------------------------------------
update:
TUTAJ MASZ

(_|_)

< /dupa >

VirusX 

Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 11:03   

wlasniep rzecyztalem te posty, zaiste na podstawie historii powstawania lola i Twojej znajomosci z Jumpem moznaby wyrezyserowac love story. Nie wiedzialem ze ten serwer ma takie korzenie, cholernie milo mi, ze moge grac na serwerze z tradycja :-)

BZYKOL 

Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 15:41   

Kurde, to ja juz gadam ze ukulom te 5 pak i przyjada do Krakowa, tam jeszcze nie pilem :D Wiec niech to wypali, bo chce juz tam byc :D

Btw. Dickson w wakcje tez sie zrobi, bo np. mi sie nie chce czekac przeszlo pol roku :-P

Humoreska 

Ulubiona gra: cs 1.6
Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 15:40   

hmmmmmm .... a to może i ja też wpadne ........ miejsce i czas zwisa mi jak nie powiem co :D :P

chociaz jako miejscowośc polecam Włoszczawe :D :D:D bysmy zobaczyly przynajmniej najnowocześniejszy

peron w Polsce (traktowac to jako żart nie jako coś sensownego)