link: http://data.nuclear-team....estwood.dem.zip
nick: Mart!n^
czasy: tak jak wczesniej Ci mowiłem nie moge sprawdzic czasu.... ale to jest 20runda ! przed ostatnia...
stoje pomiedzy domkami na westwoodzie i koles zeskakuje z dachu... a ja ładny aimbot i wlocie mu heda... ;]
to by była moja druga akcja, jedna 4fun druga nie 4fun ;]
Dobra wrzuciłem od razu 4 demka,ale nie bój sie mazzeo na nich jest moze z 5 akcji dokładnie opisanych co i kiedy także przejrzysz te akcje w ciagu 5 min :]!Napisze z której mapki jest demko i w której minucie masz przyczaić :D.Oki gogogo:
LINK : g!^^-4demka MAPA : de_inferno --> 1 akcja
CZAS : 2:00 - 2:55 --> nawet niezła pistoletówka :] MAPA : cs_office --> 1 akcja
CZAS : 5:10 - 5:25 --> niezła sieka ze 3 hedy i kosa :D MAPA : de_dust --> 1 akcja
CZAS : 30:05 - 30:20 --> ostatnia runda zlamiłem konkretnie z awp :p :D 4Fun MAPA : de_dust2 --> 1 akcja
CZAS : 19:20 - 19:30 --> moim zdaniem niezły ULTRA KILL :D awp+dgl
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
Mazeo najbardziej zalezy mi na tej akcji co jest na demku w rapid
aha twoj error to moze byc taki ze rapidshare ma okreslona ilosc pobran dziena i godzina
guard : WREDNY BARTEK MAM NAGRAC CZITERZE JEBANY ? STALEM SKAMPIONY ZA SCVIANA CHYBA CI SIE
POMYLILY ONE
pro elo mlodziezowy : NARTEK TY CZITUCHU
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali