_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
sprawa jest prosta virus niepakuje dem to po co mu dostep do tej mozliwosci ?? wiec skasowalem nietoper sie tym zajmuje wiec on dostanie ta zaszczytna funkcje oficjalnie )
napisz nietoper domnie na gg i podaj twoj login na stronie gnetu :]
a zadna krew sie niepoleje bo po co ??
_________________ Masz głowę i chu* to kombinuj !!
sprawa jest prosta virus niepakuje dem to po co mu dostep do tej mozliwosci ?? wiec skasowalem nietoper sie tym zajmuje wiec on dostanie ta zaszczytna funkcje oficjalnie )
napisz nietoper domnie na gg i podaj twoj login na stronie gnetu :]
dlaczego nie mozecie go przyjac?? Jezeli chce cos robic to czemu nie?? Przeciez nie macie zadnych kosztow zwiazanych z przyjeciem nowych ludzi, a uwazam, ze jak bedzie jeszcze jeden nic sie nie stanie. W razie gdyby ktos zaniemogl, albo zrezygnowal, macie sklad i nie trzeba szukac...
Nie wiem jak tam u was sie odbywa rozdzielania pracy, ale np. kazdy z was w temacie z prosba o demo, niech napisze, ze on je wrzuci, zebyscie sie nie dublowali. Rozpiszemy konkurs na najaktywniejszego demowego, nagroda bedzie usmiech Akiry (odcisniety w betonie)
dlaczego nie mozecie go przyjac?? Jezeli chce cos robic to czemu nie?? Przeciez nie macie zadnych kosztow zwiazanych z przyjeciem nowych ludzi, a uwazam, ze jak bedzie jeszcze jeden nic sie nie stanie. W razie gdyby ktos zaniemogl, albo zrezygnowal, macie sklad i nie trzeba szukac...
Nie wiem jak tam u was sie odbywa rozdzielania pracy, ale np. kazdy z was w temacie z prosba o demo, niech napisze, ze on je wrzuci, zebyscie sie nie dublowali. Rozpiszemy konkurs na najaktywniejszego demowego, nagroda bedzie usmiech Akiry (odcisniety w betonie)
M
Milka jest 2 i jest dobrze dajemy rade, praca podzielona jeden drugiemu nie przeszkadza
Im więcej ludu w tym dziale tym więcej problemów a bo ten już zassał to demo i udostępnił a 2 zassał niepotrzebnie itd itd ...
A uśmiech akiry odciśnięty w betonie przyda mi się do kolekcji
nie wiem na ile wnikliwie przeanalizowales to co napisalem, ale probowalem zachecic was do stowrzenia jakiegos systemu, ktory wlasnie takie nieporozumienia by eliminowal. Przeciez i tak, zeby demo sciagnac musisz wejsc w temat, tak samo zeby pozniej linka podac... A mozna np zrobic na forum nie tyle oddzielny dzial, ale moze jakas baze danych i stronke. Otwieraloby sie taka strone, wyskakiwalyby okienka do wpisania wartosci, ktore bylyby wczytywane do bazy danych. Wy milibyscie dostep do bazy i po kliknieciu jednego przycisku, "rezerwowalibyscie" miejsce (ktory sie zajmie danym zgloszeniem). Wyeliminowaloby to problem z powtarzaniem wgrywania dem, a nowa osoba moglaby sie wykazac. Skoro chce pomoc, to ja nie widze przeszkod azeby umozliwic wspolprace. W koncu na tym chyba polega idea tego serwera, ze sie pracuje za free dla ogolu. Wiec ja proponuje sie nad tym zastanowic, a nie dla siebie brac wszystko