Sprawa się przedstawia następująco:
założyłem sie z bratem (tzn. to było bardziej narzucone), że bede mial średnią 4.5 na 1 semestr o to ze wyrzuci monit przez okno jak nie bede mial... pech sprawił ze nie dostalem tej pierdolonej 4 z geografii i średnia wynosi 4.41(6) ... monita nie wyrzucil natomiast:
1) nie mam mojego komputera w domu przez najbliższe 3 miesiące (tj. do ~29 kwietnia (testy gimn.) ), chyba że moja kochana mamusia wydostanie się z pracy na wcześniejszą emeryture - wtedy będzie mnie mogła przypilnować i komp wróci (co nie znaczy, że będe mógł wrócić do dawnych godzin grania)
2) moja siora w październiku wzieła ślub i ble ble ble nie chce mi sie tlumaczyc mieszka z mężem u mnie w domu. (przez co mam 1 pokoj nie 2 .. ale to mi aqrat nie przeszkadza) i ten on jest informatykiem .. wiec przyjechal ze sprzetem, do teraz dzielilem sie z nim netem (prawie jak chlebem ktorego mam dostatek:D) ale to tez szczegol ... i tak: wszyscy pracują (jak narazie) - wiec DO 17:00 mam spokoj...tylko trza bylo cos wykombinowac zeby rodzinka nie wiedziala ze korzystam z kompa... on ma haslo na swoje wszyzstkie 3 profile, wiec nie moglem wejsc (nawet jako gosc)... no to chop siup dysk swoj stary (3.1GB) do kieszeni na dysk i ot co mam swoje cos
3) dlaczego ja sie skarże w dziale DEMA ? - jak opisalem wyzej - mam ostro ograniczony czas przed kompem i nie podolal bym rozdawaniu wszystkich dem dlatego prosze virusa i perka (i moze kogos jeszcze?) o to zeby oni sie zajeli tym ustrojstwem.
Dziekuje, Harborn.
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
założyłem sie z bratem (tzn. to było bardziej narzucone), że bede mial średnią 4.5 na 1 semestr o to ze wyrzuci monit przez okno jak nie bede mial... pech sprawił ze nie dostalem tej pierdolonej 4 z geografii i średnia wynosi 4.41(6) ... monita nie wyrzucil natomiast:
1) nie mam mojego komputera w domu przez najbliższe 3 miesiące (tj. do ~29 kwietnia (testy gimn.) ), chyba że moja kochana mamusia wydostanie się z pracy na wcześniejszą emeryture - wtedy będzie mnie mogła przypilnować i komp wróci (co nie znaczy, że będe mógł wrócić do dawnych godzin grania)
2) moja siora w październiku wzieła ślub i ble ble ble nie chce mi sie tlumaczyc mieszka z mężem u mnie w domu. (przez co mam 1 pokoj nie 2 .. ale to mi aqrat nie przeszkadza) i ten on jest informatykiem .. wiec przyjechal ze sprzetem, do teraz dzielilem sie z nim netem (prawie jak chlebem ktorego mam dostatek:D) ale to tez szczegol ... i tak: wszyscy pracują (jak narazie) - wiec DO 17:00 mam spokoj...tylko trza bylo cos wykombinowac zeby rodzinka nie wiedziala ze korzystam z kompa... on ma haslo na swoje wszyzstkie 3 profile, wiec nie moglem wejsc (nawet jako gosc)... no to chop siup dysk swoj stary (3.1GB) do kieszeni na dysk i ot co mam swoje cos
3) dlaczego ja sie skarże w dziale DEMA ? - jak opisalem wyzej - mam ostro ograniczony czas przed kompem i nie podolal bym rozdawaniu wszystkich dem dlatego prosze virusa i perka (i moze kogos jeszcze?) o to zeby oni sie zajeli tym ustrojstwem.
Dziekuje, Harborn.
Łokej będe udostepniał dema bo teraz ferie mam
Po feriach po 20:00 będe dawał dema.
PS dałem temat jako ogłoszenie aby nie przepadł temat w tłoku
Ostatnio zmieniony przez Nietoperek Pon 30 Sty, 2006 15:11, w całości zmieniany 1 raz
mysle ze sam perek nawet by dal rade on ma synchroniczne 512 kb/s, wiec wysyla jeszcze szybciej niz ja ... a sciagac nie moze szybciej bo jest limit 30kb/s, ale w sumie czemu virus ma mu nie pomoc ... a co do tego ftpa NF'owego - dziekujemy
tylko nadal nie wiem ile tam moge wrzucic ... no i tam trza porzadek zrobic (bo zaniedbalem:P)
a tak wlasciwie to myslalem ze tego topica nie oglosic ale stwierdzilem ze tylko 2 osoby MUSZA to zobaczyc - wyslalem pw na gg, a reszta... nie musi ale ok wisi mi to
gl panowie
_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
a ja inaczej zamiast tak jak proponujesz to:
zamiast "lol2" to "nick" (np. harborn-0601311561-4_um)
ale to juz jak se chcecie .. w sumie to ja moge teraz maly porzadek zrobic bo mam minutke tylko prosze o pass na ftp bo jak wiadomo archiwum gg poszlo wraz z dyskiem
aha .. a jezeli idzie cos na film to nazwac film-0601... zeby potem mezo nie mial zonka (dlatego tam jest burdel bo niektore dema dla niego mialy isc wlasnie ...)
tak apropos mojej osoby - może to i nikogo nie obchodzi no ale kij z tym:
jak wróce nie będzie jakichś takich rygorów co nietoper potworzył (jeżeli odzyskam tę fuchę rozdawacza demek) -> z prostej przyczyny -> nie bedzie mi się chciało
średnia ocen szykuje się na jakies 4.75 ... a przynajmniej mam taką nadzieje
do kompa mam dostęp - średnio 30 - 90min dziennie (bez gier graficznych, ale net moge poprzeglądać)
prawdopodobnie a maju wrócę ...ale nic nie wiadomo bo ostatnio mam same wpadki i coś może nie wyjść...
taka śmieszna sprawa - moi "kumple" z klanu niemal co kilka dni mnie sie pytają w szkole kiedy wrócę do gry ... takie noobki - szukają skillera :):):):):)
i powiem wam, że się da żyć bez CSa ... nawet da się żyć bez żadnych gier
niewiedzialem o tym (joke)
to tyle z mojej stronki
co do demowania to moze poworce jak stwierdze ze w liceum jest banalnie i nie trza sie uczyc (czyli nie wroce )
trzymajcie sie gorąco demowicze
ofc. jezeli chcecie pomocy to walcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali