chcialbym tutaj stworzyc liste stron z czcionkami. no i najlepiej zeby ktos edytowal glownego posta i robil liste.
ja tutaj nawet nie mam modka ale jakby pilgrim jakiegos "odpowiedzialnego" postawil na strazy zeby to robil byloby super.
wiem ze gdzies dawaliscie mi zajebiste strony z tym ale pogubilem sie a tak jakby ten temat przykleic to byloby zawsze na wierzchu.
jakby mozna stworzyc jeszcze osobny z (zapomnialem slowa) grafikami tzn tla, jakies wypelnienia itp
mielibysmy dosc pokazna baze dla ludzi ktorzy jak maja chwile jak ja nie musza przeszukiwac calego forum zeby znalezc linka do strony jak im potrzeba fonta albo czegos do grafiki.
tak, tak, zauważyłem ten duży czerwony napis, ale...
...imo zamiast przyklejać ten temat lepiej napisać cos w stylu tematu "linki do tutoriali photoshop", gdzie można by zamieszczać linki do stron z różnymi przydatnymi materiałami a nie tylko fontami - których wyszukanie, lepiej niz ten topik (no offence ), rozwiązuje jeden link fonty
z braku czasu ostatnimi tygodniami zaniedbalem nieco kacik - ale powoli sadze ze go rozkrece - tak wiec...
mruku przejzyj przyklejone tematy w dziale i znajdziesz rozwiazanie swych jakze istotnych i zapewne bolesnych problemow...
gdybym wrzucil wszystko do jednego wora zrobilby sie burdel - EOT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali