Witam mam wielką prośbę a mianowicie , muszę zrobić logo dla jednego znajomego , ale kompletnie nie mam pomyslu , to jest tyle userów , że napewno coś wykombinują
a Mianowicie firma nazywa się Victoria i jest firmą transportową , potrzebuje Skromne Logo , coś z drogą , nazwą Victoria , kto się zna na grafice mógłby coś wykombinować? :>
Ale czy ktos umiał by to zrobić , bo szczerze paintshopa znam tak jak linuxa czyli zadnie
Myslałem nad czymś takim : Duża Litera √ taka pogrubiona , i na prawym końcu taka prosta cieżarówka , tir ?
, a prawa stona tego √ zrobiona ala droga z pasami i włąsnie na końcu prosta ciezarówka , koła , kabina , przyczepa , same kontury i aby wyglądała jak tir.
2 pomysł , to Napis √ictoriA na tle globu lub mapy polski a na około jakoś fajnie zrobiona droga , najlepiej by było jakby np którąś z liter wykorzystać jako drogi
Wiem , że są tu konkretni graficy dlatego , własnie do was się zgłosiłem
Ostatnio zmieniony przez aronq Sob 22 Wrz, 2007 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Tzn to jest dobry przyjaciel , a wiem ze nie ma kasy na grafików ani nic , a wiem ze tutaj jest dobra ekipa która się w to bawi dlatego zadeklarowałem się
czyli co za 50 - 100 zł może pójść... troche mnie dziwi, że majac firme transportowa, nie potrafi wydac 100 zł na logo, które bedzie reprezentowac jego firme...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali