Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005 00:53 projekt KALENDARZ i TAPETY
z racji tego ze paru ludzikow chce cos zrobic mialbym taki maly projekt:
zaczynajac od WRZESNIA chcialbym stworzyc kalendarz:
lolattack.org
wszystkie prace mozna by bylo prezentowac na glownej i w galeri i co najfajniejsze mielibysmy cos na glowna
mysle ze dla najbardziej aktywnych mozna by bylo stworzyc prywatne galerie na stronie
a co do kalendarza:
1) wazne zeby byl w trzech rozmiarach:
- 800x600
- 1024x768
- ... i jakiejs wiekszej co to niektorzy ustawiaja
2) prosze podawac tylko linki, bez wklejania grafiki
3) kady kalendarz lub tapeta powinnien miec oczywiscie napis: lolattack.org
4) wszystko idzie do galeri ale tylko jedna jest oglaszana oficjalna na dany miesiac
5) kazdy kto ma ochote prezentowac swoje prace proszony jest o tworzenie tematu z dopiskiem KALENDARZ lub TAPETA (tylko blagam nie robcie kazdy tematu z nazwa po prostu "kalendarz" bo sie burdel zrobi)
napiszcie co o tym sadzicie a przede wszystkim jak ktos ma ochote to prosze wklejac nawet polowiczne prace i dyskutowac o ewentualnych zmianach.
z gory dzieki
(przyklejcie na troche ten temat jak mozecie)
no bo zaraz jebne ... na kazdy miesiac bedzie OFICJALNA tapeta pulpitu i kazdy bedzie hccial ja miec u siebie bo taka fajna bedzie
moze powiecei ze ja malo inteligentny ale to ma byc oddzielnie kalendarz i tapeta czy kalendarzo tapeta? bo ja juz wogole tego nie rozumiem tak mnie zamotaliscie
bo widzisz virus, pomyslalem ze fajnie by bylo co miesiac miec inna tapete , a ze do tego lubie miec kalendarz na pulpicie to miloby bylo gdyby ta tapeta mila kalendarz
podalem rozmiar zeby bylo latwo dopasowac do standardowych rozdzielczosci pulpitu
a powiedz szczerze ile w tym co pokazales jest twojego?
bo tego:
co mi potrzeba :
1 - Czcionke na kalendarzyk
2 - Cos pod tych ziomali bo kijowo spud wyglada
3 - Czcionke Pod LolAttaCk
4 - Dymki z napisami (ten 1szy ziomek "o nie juz wrzesien szkola" "ten 3 Nie no qr.. ja chce na lola"
www.1001fonts.com
Jak ktos znajdze dajcie font
to k........ nie bede komentowal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum