ej małe pytanie - czy jak obrazek będzie na imageshack.us to czy kurwa on nie zniknie prędzej czy później ? bo wykasuje się automatycznie z ftp imageshack ?
fajnie ci to wyszlo gegi koles slicznie spierdala
Moze nie zabrzmi to ladnie, i pomyslisz krytykowac latwo ale popatrz na ravena jak on dobiera kolory , taka malutka podpowiedz.
Skoncze tylko z ssaniem adobe i zaczne wrzucac swoje ;]
_________________ Improwizacja, adaptacja ale moja słabością nie jest moja technika
Ostatnio zmieniony przez fisq Pią 26 Sie, 2005 15:46, w całości zmieniany 1 raz
@ pilgrim : jakie sygnaturki ? tych ludzikow wzialem z neta bo malo czasu na robienie screenow i obcinanie itp.
@ fisq : wlasnie wiem ze nie umiem dobrac kolorow (zwlaszcza napisow) ale kiedys sie wyrobie, krytykowac mozesz ile chcesz bo sam wiem ze to nie sa jakies cuda.
@ MaZZeo : wieczorkiem, albo jutro
@swir3k : nie wiem jak Tobie ale mi sie nie podobal napis na tamtym logu na poprzedniej strnie zrobilem nowy (napis) :
omg bede wieczorem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali