no to nie wiem, wymyśl coś takiego, żeby wyglądało po prostu że ja pr0 a on noob i jakiś inny tekst zamiast "why u killed me" np. "WTF why u kicked my ass" coś takiego
Boże żygac se chce tym topicem juz ...wybrzedzacie kompletnie .. jak to ktos mądrze powiedział ......
dajcie palec a weźnie całą ręke ...... a tak pozatym ... zajebiste te sygnaturki GEGI I RAV3N
_________________ ..::HARDSTYLE WILL NEVER DIE::..
Rav3N wszystko ladnie pieknie ale Twoje ROBIENIE sygnaturek polega na podjebaniu tla z takis tapet + wstawienie tekstu z nickiem gracza... ewentualnie jakiegos wyszparowanego CT lub Terro z gry ewentualnie innego elementu graficznego do ktorego jak mysle nie masz praw autorskich
Jezeli juz zabierasz sie za robienie czego kolwiek... to moze wiecej kreatywnosci.
Thorn a Myslisz ...Ze chcialoby mu sie robic kazda sygnaturke od podstaw ...:> Na to potrzeba czasu
A Kreatywny to on moze byc dla swojej wlasnej
I tak trzeba Mu podziekowac ze sobie zawraca Dupe i robi nam takie obrazki
przepraszam bardzo ale thorn i mario nie macie racji ! to nie sa tla z jakis tapet, tylko poprostu kilka brushy (te tla, jakies fragmenty czegos, sa do sciagniecia specjalnie po to by robic grafike) nalozonych na siebie, napis z jakims efektem i postacie z gry, ktore mozna zrobic samemu, robiac screena i wycinajac. wiec troche tej kreatywniosci jest
pozdrO
thorn ja nie wiem czy on to bieze z jakis tapet bo widzialem ze on tez potrafi zrobic swoja tapete z takimi wlasnie podkladami ... a z tego co wiem to nie jest problem takie cos zrobic bo to sie robi linie i dodaje efekty tylko ... (chyba dobrze mowie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum