na laptopie (fujitsu-siemens | vista home basic) mojej mamy nie działa literka "ć", jednak "c" normalnie wskakuje. jakies rady?
i jeszcze jedno - internet, ktory jest podlaczony kabelkiem strasznie muli, a u mnie dziala ok. jakies rady?
amilo LI 1718
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Ostatnio zmieniony przez faker Sro 28 Lis, 2007 14:28, w całości zmieniany 1 raz
co do ć to miałem też taki problem, tylko nie pamietam czy na viscie czy na xp. W kazdym razie w googlach bardzo latwo znalezc rozwiazanie tego problemu. Co do netu moja siostra też ma problem z muleniem sie netu po podlaczeniu go do visty. Byc moze asz cos nie tak z routerem?! Zobacz jakie procesy chodza...
jeszcze musze pokombinowac z tym netem. bi strony chodza tragicznie, ale ssie maxa
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali