Cześć.
Co jakiś czas mam niebieski ekran z jakimiś liczbami, ale w pierwsze linijce pisze ze " komputer musi zostac zresetowany aby nie został uszkodzony" i reset.
W czym jest problem?
dzieki.
musisz podac wiecej szczegolow, np kody, czy cos ostatnio instalowales nowego itp.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
na kazdym win xp to sie dzieje, a wiecej info nie podam bo ten niebieski ekran jest przez chwile. Tak dzieje sie tez od razu po formacie ale nie zawsze.
przyczyna moze byc: dysk twardy, plyta glowna, karta graficzna, ram, zasilacz, urzadzenia na usb. tez to mialem, zmiana na xp 64 pomogla xd
So don't push me
So don't push me
So don't push me
no nie ma, ale co to za roznica? xd
tez tak na poczatku myslalem, ze to bedzie przeszkadzac ale bez roznicy. na x64 jest okolo 30% przyrostu mocy xd teraz jade na viscie ultimate x64 i tez nie narzekam xd
So don't push me
So don't push me
So don't push me
Ostatnio zmieniony przez faker Pon 24 Mar, 2008 12:58, w całości zmieniany 1 raz
mam 2gb xp 32.
Czytałem że może to byc wina podzespołów komputera ale również oprogramowania. Miałem zainstalowane 3 karty siecowe, odinstalowałem wszystkie i zostawiłem tylko WIFi, narazie wszystko działa. Odznazyłem w win "automatyczny restart", więc jak się to pojawi to spisze kody.
Jak nadal sie bedzie pokazywać to pojade do ProLine.
a ten błąd nazywa sie "Blue screen of death"
Ostatnio zmieniony przez _R20_ Wto 25 Mar, 2008 10:00, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali