LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: milka
Pon 03 Wrz, 2007 19:55
PROBLEM NAGRYWARKA
Autor Wiadomość
aronq 

Ulubiona gra: SzeryF
Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 13:26   PROBLEM NAGRYWARKA

A więc włanczam dzis komputer , a tu jeb , w rejestratorze zadań zólty wykrzyknik przy napedzie DVD mam(DVD-REC LG GSA-H54L OEM CZARNY) , i caly czas włancza mi się kreator znajdowania nowego sprzętu , i za każdym razem pisze że wykryło nowy sprzet , ale nie moze go zainstalować ( wystapil błąd podczas instalacji , nie mozna zanalesc okreslonego pliku) , i to nic sie nie da zrobić na kompie , bo caly czas to wyskakuje , zamykam , wyskakuje , probowałem w panelu sterowania , zainstalowac , nic nie daje , usuwałem naped i tak go wykrywa i nie mam pojecia jak go zainstalowac , moze cos w biosie , no nie wiem ;/ bo nie mam sterowników , w ogole sa potrzebne sterowniki do napędu ?

jakby ktoś znalazł i pomógl mi się uporać z tym problemem , bym był wdzięczny DVD-REC LG GSA-H54L OEM CZARNY
Ostatnio zmieniony przez aronq Nie 02 Wrz, 2007 13:28, w całości zmieniany 1 raz  

milka 
ekip@

Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 20:01   

off:
Przy okazji instalowania sterownikow, zainstaluj sobie sprawdzanie pisowni...

Sprawdz tasmy, moze to ich wina, moze cos instalowales ostatnio. Napisz cos wiecej, co robiles przed wlaczeniem kompa, bo ciezko cokolwiek ocenic na podstawie tak szczatkowych informacji...

M

aronq 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 00:54   

Jebie mnie to ,że nie robie przecinków czy drobne błędy ;x nie jestem w szkole :hand

Jutro opisze dokładnie co jest i moze jakies screeny dam bo dziś juz za bardzo zmęczony jestem

dobranoc :)

milka 
ekip@

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 06:47   

włanczam, włancza zanalesc - o to mi chodzilo, a nie o przecinki. Nie "wlancza" sie monitora, ale wlacza (włącza) i nie "znalesc" tylko znaleźć. Czy to takie skomplikowane? To swiadczy o Twojej inteligencji i kulturze ;P

M

ps. Najlepiej zakonczmy dyskusje na tym poziomie, poprostu opisz co i jak.

aronq 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 09:20   

Pisałem to dośc pośpiesznie i szybko i nie zwracam uwaga na takie pierdoły , ale skoro ty to lubisz robić , polacam zostanie moderatorem www.edu.pl

acha , błedy drugiego stopnia nie mogą wpływać na moją kulturę
:roll:

acha , temat do zamknięcia , siedziałem wczoraj dzis do 4:30 am noi się udało , robiłem wszystko i w końcu zaskoczyło

więc teamt do zamknięcia :)
~~closed
Ostatnio zmieniony przez aronq Pon 03 Wrz, 2007 09:23, w całości zmieniany 2 razy  

milka 
ekip@

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 13:08   

to moze napisz cos zrobil, moze sie innym przyda.

M

aronq 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 14:47   

Wydaje mi się ,że po odpieciu taśmy i zworki od napędu i ponownym przypieciu wyszukało sterowniki LG i jest gitara~~

milka 
ekip@

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 19:55   

dzieki.

M

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi