Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 13:26 PROBLEM NAGRYWARKA
A więc włanczam dzis komputer , a tu jeb , w rejestratorze zadań zólty wykrzyknik przy napedzie DVD mam(DVD-REC LG GSA-H54L OEM CZARNY) , i caly czas włancza mi się kreator znajdowania nowego sprzętu , i za każdym razem pisze że wykryło nowy sprzet , ale nie moze go zainstalować ( wystapil błąd podczas instalacji , nie mozna zanalesc okreslonego pliku) , i to nic sie nie da zrobić na kompie , bo caly czas to wyskakuje , zamykam , wyskakuje , probowałem w panelu sterowania , zainstalowac , nic nie daje , usuwałem naped i tak go wykrywa i nie mam pojecia jak go zainstalowac , moze cos w biosie , no nie wiem ;/ bo nie mam sterowników , w ogole sa potrzebne sterowniki do napędu ?
jakby ktoś znalazł i pomógl mi się uporać z tym problemem , bym był wdzięczny DVD-REC LG GSA-H54L OEM CZARNY
Ostatnio zmieniony przez aronq Nie 02 Wrz, 2007 13:28, w całości zmieniany 1 raz
off:
Przy okazji instalowania sterownikow, zainstaluj sobie sprawdzanie pisowni...
Sprawdz tasmy, moze to ich wina, moze cos instalowales ostatnio. Napisz cos wiecej, co robiles przed wlaczeniem kompa, bo ciezko cokolwiek ocenic na podstawie tak szczatkowych informacji...
włanczam, włancza zanalesc - o to mi chodzilo, a nie o przecinki. Nie "wlancza" sie monitora, ale wlacza (włącza) i nie "znalesc" tylko znaleźć. Czy to takie skomplikowane? To swiadczy o Twojej inteligencji i kulturze ;P
M
ps. Najlepiej zakonczmy dyskusje na tym poziomie, poprostu opisz co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali