Wysłany: Czw 15 Maj, 2008 15:01 Problem z Winampem, filmami i firefoxem.
Witam, mam problem z winampem, firefoxem i odtwarzaniem filmów. Po uruchomieniu komputera winamp chodzi normalnie, lecz po jakimś czasie w winampie wyskakuje taki błąd:
Wyskakuje mi również błąd przy odtwarzaniu filmów, nie taki sam, ale pisze że nie można otworzyć filmu.
Z firefoxem również jest problem, przeglądać moge normalnie, ale jeżeli chce oglądnąć jakikolwiek film, chociażby na you tube to wyskakuje błąd ze firefox przestał działać i sie zamyka.
Również jest inny problem, wchodze na mój komputer, wchodze na dysk D i wyskakuje ze explorer przestał działać.
Nie wiem, może to wina karty muzycznej, sam nie wiem. Wszystko działa normalnie po uruchomieniu komputera, a mniej więcej po godzinie, dwóch zaczyna sie wszystko po kolei psuć. Wie ktoś jak temu zaradzić?
Jeżeli to pomoże to mój sprzęt to:
Laptop HP dv9690ew, system operacyjny Win XP i karta muzyczna USB Sound Blaster Surround 5.1 (http://img.nokaut.pl/p/69/5a/695aed01b2fdbfc68ce63c6a1ce0e6bb500x500.jpg)
Sterowniki do karty zainstalowane z płyty pod Win XP, która była dołączona do karty.
Jeżeli ktoś wie i mógłby pomóc w rozwiązaniu tego problemu proszę o napisanie tego tutaj bądź o kontakt na gg: 9454200.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.
_________________ Koper, KrOL^^zALuu^^, <J><U><V><E>, JESTEM LOW | szukam klanu zostali zabici przez gracza ceLL w dniu 9.01.07r. z broni IMI Desert Eagle jednym magazynkiem i było to 3xHS i 1xnieHS
moze sproboj sciagnac i zainstalowac najnowsze stery do dziekowki.
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
Wpisz w GOOGLE ten Error: A coś tam i ci wyskoczy milion rozwiązań, przeszukaj tematy to zobaczysz, że najczęściej mają to na HP. I dają tam rozwiązania. Pozamiatane?
gugle kurwa rlz!
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali