LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
zjebany komp
Autor Wiadomość
Oti 

Ulubiona gra: Sak maj dik
Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 14:52   zjebany komp

no wiec tak. mialem jakiegos trojana, uzylem spyware nuker xt zeby go zablokowac, pozniej skan i wyjebalem to gowno, lecz ;/

- jak chce wejsc na gadu komp sie scina i moge go wylaczyc tylko recznie ;/
- jak robie ctrl alt del komp sie scina i moge go wylaczyc tylko recznie ;/
- jak jest niby ok jak teraz i wlacze sobie film w allplayerze, skoncze ogladac i chce wejsc na gadu to komp sie zwiesza i... :shock:

co sie dzieje wogole sie ? moge zrobic cos oprocz formata czy nie bardzo ? i czym jeszcze moge ewentualnie poskanowac ? z doswiadczenia wiem ze nod tylko wykrywa wira ale nic poza tym :/

help :(

milka 
ekip@

Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 14:57   

sprobuj wejsc w tryb awaryjny na poczatek. Czasem pomaga jedynie uruchomienie komputera w tym trybie. Jezeli nie to sprawdz rejestr, moze zostaly wpisy smieci. Mozesz ewentualnie podzielic sie raportem z Hijack This. Zobaczymy co tam masz :)

M

Oti 

Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 18:41   

nie uzywalem wczesniej tego progu wiec nie wiem jak dac ten raport :P tyle co narazie zrobilem to scan, tam mi wyskoczyla lista

no i pozniej jak wezme fix to mi pisze ze wywali to wszystko co zaznaczylem, czyli ze co mam zrobic ? :) btw pzrepialem tasme z dvd do dysku i nawet komp sie od razu wlaczyl ;]

JaREjL 
Łowcy
100% LoLek

Ulubiona gra: PES
Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 20:10   

http://www.hijackthis.de/

zanim wejdziesz tutaj to kliknij SAVE LOG i gdzieś zapisz ten log, potem wejdź na stronę i tam kliknij przeglądaj i wybierz ten log, następnie ANALYZE i zobacz co tam ludzie źle oceniali :)

Oti 

Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 21:36   

a wiec poza internet explorer 6.0 ktorego nie uzywam oraz spyware nuker xt ( :o ) wiekszosc very safe a reszta i tak safe :>

milka 
ekip@

Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 00:30   

ja tego spyware nie rozumiem. Po cholere Ci takie glupoty... i co to za strona startowa?

A fakt. Mogla to byc tez wina tasmy. Wymien ja calkowicie, koszt niewielki a przynajmniej wszystko bedzie dzialac...

M

Oti 

Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 07:38   

pewnosci nie mam, wtedy komp sie wlaczyl ale teraz 3 minuty ciemno :? dobra instaluje avasta u zibaczymy, jak dalej bedzie zle to format

mATEj 

Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 08:55   

www.formatC.pl

milka 
ekip@

Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 09:19   

jasne :D po co dochodzic co jest zle i to naprawic jak zawsze mozna sobie format zrobic :)

M

Skorzeny 
ekip@

Ulubiona gra: Fallout 2
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 18:13   

co jak co, ale mi format jeszcze nigdy nie zaszkodzil a zawsze pomogl :lol:

Odpowiedz do tematu