no wiec tak. mialem jakiegos trojana, uzylem spyware nuker xt zeby go zablokowac, pozniej skan i wyjebalem to gowno, lecz ;/
- jak chce wejsc na gadu komp sie scina i moge go wylaczyc tylko recznie ;/
- jak robie ctrl alt del komp sie scina i moge go wylaczyc tylko recznie ;/
- jak jest niby ok jak teraz i wlacze sobie film w allplayerze, skoncze ogladac i chce wejsc na gadu to komp sie zwiesza i...
co sie dzieje wogole sie ? moge zrobic cos oprocz formata czy nie bardzo ? i czym jeszcze moge ewentualnie poskanowac ? z doswiadczenia wiem ze nod tylko wykrywa wira ale nic poza tym :/
sprobuj wejsc w tryb awaryjny na poczatek. Czasem pomaga jedynie uruchomienie komputera w tym trybie. Jezeli nie to sprawdz rejestr, moze zostaly wpisy smieci. Mozesz ewentualnie podzielic sie raportem z Hijack This. Zobaczymy co tam masz
nie uzywalem wczesniej tego progu wiec nie wiem jak dac ten raport tyle co narazie zrobilem to scan, tam mi wyskoczyla lista
no i pozniej jak wezme fix to mi pisze ze wywali to wszystko co zaznaczylem, czyli ze co mam zrobic ? btw pzrepialem tasme z dvd do dysku i nawet komp sie od razu wlaczyl ;]
zanim wejdziesz tutaj to kliknij SAVE LOG i gdzieś zapisz ten log, potem wejdź na stronę i tam kliknij przeglądaj i wybierz ten log, następnie ANALYZE i zobacz co tam ludzie źle oceniali
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim, to coś więcej niż talent, więcej niż władza. Nigdy o tym nie zapominaj."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali