Wysłany: Sob 16 Lut, 2008 12:13 karta sieciowa na gigabyte m55s-s3
cześć,
mam taki problem. złożyłem drugiego kompa, by wchodzić na gg, ewentualnie grać w csa, bo styknie celeron 2.0, 256 ram, 80gb dysk, gf4ti4200 128.
nie o to chodzi.
w tym nowszym mam 2 wejścia pod sieć - jedno na płycie głównej, drugie na karcie sieciowej realteka. chce kupić switcha pentagramu i główny kabelek podłączyć pod niego, a dwa od niego do kompów, lecz w tym drugim nie mam sieciowej karty, więc wyjme z tego pierwszego, ale gdy wyjme z tego pierwszego to nie będę miał netu, podłączając pod wejście na płycie głównej - nie wiem dlaczego.
teraz pytanie, jak 'aktywować' tą sieciową na płycie głównej (gigabyte m55s-s3) sterowników na cd od tej płyty nie ma..., jedynie od dźwięku są...
sciagales sterowniki z gigabyte.com.tw? Z tego co sie orientuje, to na plycie gigabyte'a sa realteki, wiec obydwie sieciowki moga sie wykluczac bo instalowales je z tego samego stera...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali