Witam! Mam nagrywareczke która posiada opcje Light Scribe (wypalanie etykiet na plytce).Czy ktoś bawił sie w to i ma jakieś fajne szablony??Można je zrobić za pomocą Nero Cover Designer lub cdrLabel lub SureThing CD Labeler 4 SE.Wypaliłem sobie windowsa xp na takiej płytce i potrzebuje jakiś fajny szablonik na ta płytke ale oczywiście inne szabloniki również mile widziane :].Jak macie coś takiego to wrzucajcie tu bedę wdzieczny ja z grafiki jestem dosyć słaby a powypałał bym sobie pare płytke i porobił na nich Light scribe :].Pozdro dzieks z góry
_________________ lol lol i jeszcze raz lol,lolowo
Leno ale smieszne :D.To sobie poszukaj na google mistrzu.Na stronce www.lightscribe.com jest moze z 15 wzorkow na torrentach znalazlem tez cos kolo tego i to wszystko!Aha akira nieogarniasz :>?? wkladasz do napedu plytke druga stroną i wypalasz sobie jakąs etykiete np.pare przykładowych.
nagrywarke mam LG H20L ,nom akirson musisz mieć nagrywarke z opcja light scribe i płyty specjalne u nas plytka cd do tego kosztuje okolo 1,50 zł a DVD 3 zeta :]
Mam lg z light scribe. Zadnego softu dodatkowego nie wymaga, instalujesz nero i jak masz ta funkcje to poprostu doda ci sie kreator etykietek i opcja wypalania. Jezeli nie posiada ktos LS w nagrywarce to ta opcja wogole w nero mu sie nie wyswietli. Umnie nagrywanie etykietki trwa niecale 5 min.
Przed wypalaniem etykiety nalezy wsadzic cd etykieta do lasera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali