LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Program do kopiowania plyt DVD z zabezpieczeniami,
Autor Wiadomość
LeniwieC 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 17:06   Program do kopiowania plyt DVD z zabezpieczeniami,

witam

potrzebuje jakiegiegos programu do koppiownia orginalnych plyt DVD :D

z gory dzieki

milka 
ekip@

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 17:37   

Leniwcze, to nie wiesz, ze to nielegalne? :D

Tak przeca nie mozna. Alcohol 120%, CloneCD? Moze w googlach znaja odpowiedz na jakis forach czy cus?

M

naur 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 18:49   

Polecam ci DVDShrink. według mnie to bardzo dobry program tego typu. www.dobreprogramy.pl i wyszukaj.

Program rozkodowuje płyty w 100%, można zrobić obraz płyty albo od razu zgrać używając Nero lub innych narzędzi.

LeniwieC 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 20:16   

Takkk nie legalne hm... nie wiedzialem w takim razie prosze o szybko kasacje tematu by nikt czasem tego nie czytal:D

tak pozatym dzieki .

co do clondvd lub alkohol to sciaganelm ale wersie trail (czyjakos tak) i niechcialo mi przegrac:/ nie wiem czy daltego ze nie plena czy za bardzo zabezpieczona

a co do DVDShrink zaraz bede scigal i mam nadizje ze sie uda:)

e: mozesz mi tylko powiedziec gdzie tam sie zalacza kopiowanie :D

naur 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 21:46   

wkładasz płytke i dajesz open drive czy jakoś tak.

zgrywa pliki gdzieśtam ale w ustawieniach musi być "enable burning with nero" i jakoś tak to jest...

chyba że masz już nero to po prostu wrzucasz ów pliki, są w 100% rozkodowane

Thorn 
ekip@

Ulubiona gra: (. Y .) ( o )
Wysłany: Wto 23 Sty, 2007 14:25   

popieram - DVDShrink
nie ma nic lepszejszego :cool:

skola 

Ulubiona gra: CS & Earth
Wysłany: Wto 30 Sty, 2007 22:12   

dolacze sie do pytania ale mam plytke audio dosc stara zawiera ona plik z rozszerzenie cds ( 800 Mb ) jak ja zgrac na dysk do postaci mp3
znalazlem tylko tyle ze jest to Cactus data Shield
w tych sprawach jestem zielony moze mi ktos powie czym to zrobic i maly opis do tego ...

Gurbi 

Ulubiona gra: CS,MGS :]
Wysłany: Nie 04 Lut, 2007 14:40   

Leniwcze to zalezy co chcesz kopiowac i jak?Jesli sa to filmy dvd (orginalne) ktore zazwyczaj zajmuja cos kolo 7 lub 8 gb (czyli dvd9) i chesz je upchnac na plytke 4.7 gb(dvd5) to polecam DVDShrinka. Mozesz sobie w nim wywalic same dodatki z plyty i zostawic sam film, lub zkompresowac obraz z dodatkow np na 30% jakosci i zostawic glowny film w 100% jakosci :],bo jak wiadomo jak tego nie ustawisz sam to Shrink ci skompresuje wszystko na taka sama ilosc % jakosci,zazwyczaj jest to w granicach 80%,czego nawet twoje zgrabne oko nie odrożni od 100 % :].Nom to tyle jak chcesz upchnac film na DVD5 jesli znowosz chcesz nagrac orginalny film w calosci na DVD9 to potrzebny ci jest jakis program co robi obrazy czyli CLONE lub ALCOHOL 120% (najlepiej ten drugi),i co najwazniejsze program ANY DVD (taki z ikonką lisa :]) który sciąga zabezpieczenia.Po prostu właczasz Any DVD on ci sie minimalizuje do paska po prawej stronie i nastepnie robisz obraz Alcoholem i nie ma prawa ci wyskoczyc zaden bład itp., po prostu robi ci sie obraz tak jakbys robił zwykłej nieorginalnej płytki :p.Mam nadzieje ze pomogłem leniwcze!

Odpowiedz do tematu