ja nie wiem o co cho? Jak sie instaluja aktualizacje, probuje zawsze miec nad nimi kontrole, zreszta jak nad wszystkim co w moim kompie i nie wiem o co cho...
bo sie automatycznie sciaga wszystko. Ja nie wiem czy to sie bierze z lenistwa, czy z glupoty, ze ktos ma to wlaczone z automatu... przeciez kazdy myslacy (wg. mnie) uzytkownik "Windowsa XP" wylacza to...
ja jak są jakieś updaty to wybieram które chcę, wyrzucam IE6, Outlooka, i tym podobne pierdoły, a jak ognia unikam wszystkiego co ma "legalne" albo "sprawdzanie" w nazwie.
jakieś zabezpieczenia tylko daję instalować.
ale temat nie o tym co instalujemy...
może sprawdź w ctrlaltdelete co tam jest, albo sprawdź w panelu sterowania czy może da sie to tam odinstalować.
Nic tam ciekawego nie ma. A jezeli jest to albo proces krytyczny, albo taki, ktory bedzie sie wlaczal. Mysle, ze to bardziej kwestia przeswietlenia erjestru i odpowiednich wpisow.
ah, zakladam ze masz wersje HOME, wiec moze cos w samym systemie zmieniles? tzn. chodzi mi o takie rzeczy jak sieciowka, plyta czy procesor ? EULA dla wxp home z tym calym WPA dziala na takiej zasadzie, ze jak skoncza Ci sie punkciki bo cos wymieniles to niestety musisz kupic nowego windowsa ;>
A jesli nic nie wymieniales a nie mozesz aktywowac, to dzwon do microsoftu i mila Pani wygeneruje Ci kod
RLS.DATE : 14/09/04 LANGUAGE : PoLiSH
RLS.TYPE : iSO-UTiL PROTECTION : Serial
RLS.SiZE : [xx/45] OS : WiNXP
SUPPLiER : member^XDiViSiON
[ RELEASE iNFO ]
Windows XP Professional to zalecany system operacyjny dla komputerow
stacjonarnych oraz przenosnych uzywanych we wszystkich firmach.
System operacyjny dla firmy przeznaczony dla komputera stacjonarnego
lub komputerow przenosnych musi posiadac odpowiednie mozliwosci
spelniajace potrzeby firmy.
Dodatek Service Pack 2 (SP2) dla systemu Microsoft Windows XP zawiera
nowe, aktywne technologie zabezpieczen przeznaczone dla systemu
Windows XP. Umozliwiaja one lepsza ochrone przed wirusami, robakami
i hakerami. Oprocz skuteczniejszej infrastruktury zabezpieczen
w dodatku SP2 ulepszono opcje konfiguracji zabezpieczen
w systemie Windows XP. Poza tym uzytkownicy, ktorzy podejmuja
decyzje dotyczace zabezpieczen, uzyskuja wiecej informacji
na ten temat.
[ GROUP NOTES ]
Szukamy ludzi, ktorzy chetni sa wesprzec scene swoimi kolekcjami
komiksow lub jakimikolwiek kolekcjami (magazyny, czasopisma itp.).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali