LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
WWW - dodawanie zdjęć na strone...
Autor Wiadomość
milka 
ekip@

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 17:04   WWW - dodawanie zdjęć na strone...

Poszukuję czegoś co pomoże mi zrobić na stronce coś w rodzaju galerii. Może to być taki panel, gdzie będę mógł umieścić: temat dla całej galerii i dodać kilka zdjęć.
Może być też możliwość dopisywania podpisów pod zdjęciami. Tematy mogą być zapisywane jeden pod drugim, tak, żeby po wejściu w galerię było widać spis tematów i po wejściu w dany temat galerie zdjęć.

Cały czas szukam i nie mogę znaleźć. Jak znacie coś prostego (bo to musi być proste, bo to dla osób, które większego pojęcia o kompach nie maja) to dajcie mi szybko znać gdzie tego można szukać.

Dzięki
M

Nietoperek 
Łowcy
deMo

Ulubiona gra: C&C: 3, Cry
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 17:55   

Nie jestem pewny czy dokładnie o to Ci chodzi :

http://www.fotosik.pl/

Z tego co pamiętam tam były galerie itd musisz pogrzebać.

PS jak tam moje PW :?: :)

piatas 
t3ch

Ulubiona gra: 3dmark
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 20:08   

Co prawda nigdy nie szukalem zadnego softu do obslugi galerii... ale szukalem menadzera plikow, w koncu ten spelnil moje wymagania :mrgreen: . A naszukalem sie solidnie - kazdemu czegos brakowalo, a to funkcji upload'u... a to oprawa graficzna slaba...

Imo goglowanie haslem "php photo gallery", na pierwszy ogien to. Nie wglebialem sie coz to za wynalazek. Pewnie i tak juz go przerabiales.

Watpie zeby ktokolwiek mogl Ci pomoc. Kawa, paczka fajek i do szukania :mrgreen: . Mnie taki survival kit wystarczyl :mrgreen: .

Powodzenia!

own3d 

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 21:35   

phpbb by przemo daje Ci np taka opcje, ale nie wiem czy jest sens dawac taki kombajn tylko do galeri ;-)

phpgraphy - http://phpgraphy.sourceforge.net daje Ci tez calkiem niezle mozliwosci ;-)

Odpowiedz do tematu