Poszukuję czegoś co pomoże mi zrobić na stronce coś w rodzaju galerii. Może to być taki panel, gdzie będę mógł umieścić: temat dla całej galerii i dodać kilka zdjęć.
Może być też możliwość dopisywania podpisów pod zdjęciami. Tematy mogą być zapisywane jeden pod drugim, tak, żeby po wejściu w galerię było widać spis tematów i po wejściu w dany temat galerie zdjęć.
Cały czas szukam i nie mogę znaleźć. Jak znacie coś prostego (bo to musi być proste, bo to dla osób, które większego pojęcia o kompach nie maja) to dajcie mi szybko znać gdzie tego można szukać.
Co prawda nigdy nie szukalem zadnego softu do obslugi galerii... ale szukalem menadzera plikow, w koncu ten spelnil moje wymagania . A naszukalem sie solidnie - kazdemu czegos brakowalo, a to funkcji upload'u... a to oprawa graficzna slaba...
Imo goglowanie haslem "php photo gallery", na pierwszy ogien to. Nie wglebialem sie coz to za wynalazek. Pewnie i tak juz go przerabiales.
Watpie zeby ktokolwiek mogl Ci pomoc. Kawa, paczka fajek i do szukania . Mnie taki survival kit wystarczyl .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali