_________________ " Jeżeli coś ważnego musi być zrobione (czy to w pracy, czy w domu), w końcu zrobi to ktoś inny. Jeżeli zaś nie zrobi - to znaczy, że mogło być nie zrobione i świat się nie zawalił."
screenow nie widze ;/ a moze ktos zapoda linka do tych sterow ;] bo ja ciemny jestem D:////////juz sterowniki znalazlem ale screenow nadal nie widze / a w dodatku nie mam opcji tylko mam kilka standardowych po zainstalowaniu tych sterownikw
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
O M G myslalem ze w cs:s to jest =D a tu to mam 100fps lekko a jak jakies gowniane sterowniki sciaglem mialem 200 ale sie wylaczala gra
_________________ ZDYCHAC KURWAoleoleoleoleole....do piachu kurwy oleoleoleoleoleole..........ZEBY WAM STARE NA AIDSA POZDYCHALY A STARZY NA AUTYZM......"
• napisał • BEZEL aka numer21vel. bezmozgi debil ™•
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali