Siema mam pytanie odnosnie ostatniej aktualizacji steam, chodzi mi o friends macie z tym tez problemy?
Jezeli w ustawieniach steam w zakladce podczas gry mam ptaszka przy Dostep do spolecznosci podczas gry...to nie moge cs-a odpalic, jezeli ptaka tam niema to oczywiscie podczas gry zakladki friends tez niema ale grac mozna!!!
Co z tym zrobic wiecie?
Siema mam pytanie odnosnie ostatniej aktualizacji steam, chodzi mi o friends macie z tym tez problemy?
Jezeli w ustawieniach steam w zakladce podczas gry mam ptaszka przy Dostep do spolecznosci podczas gry...to nie moge cs-a odpalic, jezeli ptaka tam niema to oczywiscie podczas gry zakladki friends tez niema ale grac mozna!!!
Co z tym zrobic wiecie?
THX
Ja nie rozumie Twojej myśli
PS nie mam żadnych problemów.
Przed aktualizacja wszystko bylo ok. Chodzi o to ze w ustawieniach steam jest taka zakladka ''podczas gry'' jest tam taka opcja ''dostep do spolecznosc steam podczas gry'' czy jakos tak mozna to zaznaczyc...jezeli mam to zaznaczone to cs mi nie odpala, jezeli to odznacze to cs chodzi ok ale niema friends (wiadomo), niewiem jaki jest tego powod. To sie stalo po update steam, nawet ponowna instalacja steam nic nie pomogla.
moze odznacz - ''dostep do spolecznosc steam podczas gry'' i sproboj w czasie gry kombinacje shif+tab, zeby odpalic friendsy. jezeli nie o to ci chodzi to juz nie wiem o co
_________________ Right now I'm on the edge
So don't push me
I aim straight for your head
So don't push me
Fill your ass up with lead
So don't push me
I got something for your ass, keep thinking I'm pussy
heh lolki mnie chodzi o to ze nie moge odpalic gry Counter-Strike jezeli w ustawieniach zaznaczone mam dostep do spolecznosc.........
CS nie chodzi tylko sie zalacza strona glowna i sie poprostu wylacza!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali