Wysłany: Pon 23 Lip, 2007 12:39 Problem z config cs1.6
Siema mam problem z z bindami w pliku config.cfg.
Po zainstalowaniu steama zrobiłem bindu na bronie w cs1.6 (zawsze robiłem tak samo i było ox ), ale nie działają podczas gry, wie ktos oco chodzi??
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
sprawdź czy nie masz F-keya taki przycisk na klawiaturze w tych dodatkowych.... sam kiedys sie dziwiłem aż tu patrze F-key jest (dla niezorientowanych: to taki przycisk na panelu przycisków dodatkowych który działa jak Ffowy capslock, jak raz wciśniesz to w ogole nie działaja a potem jak wciśniesz to działają, no i ma lampkę taką jak capslock )
a sprawdzales czy te funkcje w CSie dzialaja? Nie powinno byc "buy m4a1" czy jakos tak. To co dasz rade uruchomic z konsoli, mozesz uruchomic w configu.
no dokladnie, gdzie komenda? Co ma ten cfg zrobic z tym m4a1 wsadzic ze w odbyt czy jak?
Jak nie potrafisz sobie poradzic z cfg polecam program CS CFG CHECKER, bardzo fajny interfejs gdzie wybierasz z klawiatury przycisk i w opcjach to co ma zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali