Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 15:41 rosnące choke w czasie akcji i nie tylko
witam
mam problem z grą, próbowałem już różnych rozwiązań z różnych for, ale nic mi nie pomaga :/. od pewnego czasu zauważyłem że podczas gry w cs'a w czasie akcji a także gdy wyjde na większą wolną przestrzeń typu długa na d2 strasznie wzrasta mi choke. nie wiem czemu tak się dzieje bo jeszcze nie tak dawno było zupełnie dobrze, a teraz choke dosłownie leci od 0 do 100 w kilka sekund i wtedy gra wygląda jakby się lekko cięła i nie można normalnie grać :/ pomóżcie jeśli potraficie tylko prosze nie odsyłajcie mnie do tępych programów które wyliczają co jak mam mieć ustawione w/g prędkości mojego neta bo to zupełnie nie odpowiada temu jak powinno byc ustawione w rzeczywistości.
co do neta:
DL: 3000 kbit/s
UL: ok. 280 kbit/s
to jest net z osiedlowej kablówki nigdy nie miałem z nim żadnych problemów wszystkie porty są odblokowane i jest zewnętrzne ip
tutaj wszystko lezy po stronie dostarczyciela servera Jesli wchodzisz na LoL'a i masz taki choke(public GNET) to albo jest to zla konfiguracja, albo gnet nie wklada duzo staran w publiczne servy. Porownaj sobie priva i publica jakiejkolwiek firmy i wyciagnij wnioski
ja powiem tak na wszystkich serverach GNetu mam choke wzrastajace nawet do 100 czasem weszłem na jakiegos gamepada i milem choke 0
rate mam 250000 cl_updaterate 150 cl_cmdrate 150 cl_cmdbackup 4
_________________ buu...
Ostatnio zmieniony przez dago86 Pią 14 Mar, 2008 13:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali