Może to nie będzie konieczne , nie mogłem was tak zostawić:-)
Prosze maly programik do deinstalacji reklam. , instrukcja w środku , jednak niech zostanie przyeklejony a ktoś edytuje posta i da ten link w pierwszym moim poście
no aj ro zrobiłem i reklam nie ma a tebalka jest taka jak kiedys, ale czytalem ze modyfikacje client.dll moze zakonczyc sie banem bo to juz nie jest oryginalny wykonujacy plik cs
ja powiem tylko tyle. nie wiem jak to się stało i nie wiem dlaczego tak jest, ale nie mam już tych zasranych reklam
może dlatego że (opisze po kolei). Nudziło mi się więc w parametrach uruchamiania cs'a wpisałem -beta cs. Włączyłem cs'a i troche pograłem, znudziło mi się więc wyłączyłem. Kilka minut pozniej przypomniało mi się że miałem nadal ten parametr wpisany, więc go usunąłem i wyłączyłem steama po czym poszedłem spać. Dzisiaj przyszedłem ze szkoły, odpaliłem kompa oczywiście cs na pierwszy ogien, patrze, a tu reklam nie ma Nie wiem czy to przez te parametry czy nie, ale nie mam zamiar nic kombinować z plikami bo reklam juz nie mam ! szczerze mowiac to wczoraj juz sie do nich przyzwyczaiłem tylko, że nadal mam jeden problem :/ na początku/końcu rundy, gra mi się przycina na około 1-2 sekundy co mnie strsznie irytuje
ta ja podmienilem i dzis znowu byl update i znowu sa reklamy i najlepsze jest to ze tabelka mi sie zrypała i widze tylko ile mam fragów ale smierci i ping juz ucieło ...
mam prosbe zeby ktos przesłał mi na @ client.dll tylko ze swojego dysku a nie zassany ze stronek ... skola@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali