Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 11:44 Uptade Steama Reklamy... Jak usunąć
A więc każdy kto grał od wczoraj , musiał zobaczyć ,że wyszła nowa łatka steama
i wręcz przeciwnie - nie po to by pomóc w grze , a zepsuć ją, obiżyć fps.
Chodzi mi o reklamy na mapach oraz w czasie gry.
Tutaj prosze jak to badziewie usunąć
1. Exit Steam if it's currently running by right-clicking on the Steam tray icon and choosing Exit.
2. Open the Windows shortcut you use to launch Steam and remove -beta cs.
3. Launch Steam from the shortcut.
4. Re-enable Run Steam when Windows starts option if desired.
5. If you also added a modified Steam shortcut to the Windows Startup program group in order to launch the Counter-Strike Beta automatically, it also must be removed or edited.
1. Wyjdz ze steama wybierajac opcje EXIT
2. Otworz Skrot windows ktorego uzywasz do wlaczenia steam i usun linie -beta cs.
3. Uruchom steam z tego skrotu
4. Ustaw ponownie uruchamianie steam przy starcie windows
5. Jesli dodales zmodyfikowany skrot steam do grupy w pasku start musi zostac usuniety lub zedytowany
Proponuje przykleić (bo będzie mnóstwo pytań na ten temat)
no jak wczoraj weszłem do CSa aptrze update a tu zeby coś ulepszyć wsadzili jakieś shitowe reklamy i jeszcze zeby tego byłol mało to takie wielkie :/ każdy kto wchodził na serwer był niezadowolony i były texty typu "co za ciule" , "zjebane reklamy, na huj to komu" no ale fajne ze idzie sie tego pozbyć :]
to zeby nie zakladac nowego tematu to ja odrazu sie zapytam: za kazdym razem jak wchodze na lolka (i tylko tu) + przy zmianach mapy minimalizuje mi CS'a na pasek i wyskakuja mi jakies syfiaste reklamy bielizny w IE ktorego nie dotykalem od ponad roku co jest ??
teraz pseudo pro beda mieli kolejny powód do wytłumaczenia swojego zlamienia - teraz zamiast "jakis typ mnie bloknął", "miałem laga", "ak sie zaciął" będą pisac, ze oczojebna reklama ich oświeciła
naprawde tak wam to przeszkadza? Ludzie, niedługo to brązowe okna na ścianach w duscie bedzie wam wadzić
Ja gram w BF 2142 i tam jest kilkanaście bilboardów na mape, i to nie małych. Wczoraj sie pokazały reklamy Intel Core 2 Duo. I nikt nie płacze... bo nas to jebie.
Nie mówię że jest zajebiście pięknie, ze sa reklamy, nie jestem ich miłośnikiem, ale zrozumcie ze Valve chce zarobic, w końcu wydaja średnio jedną grę na 2-3 lata...
teraz pseudo pro beda mieli kolejny powód do wytłumaczenia swojego zlamienia - teraz zamiast "jakis typ mnie bloknął", "miałem laga", "ak sie zaciął" będą pisac, ze oczojebna reklama ich oświeciła
naprawde tak wam to przeszkadza? Ludzie, niedługo to brązowe okna na ścianach w duscie bedzie wam wadzić
Ja gram w BF 2142 i tam jest kilkanaście bilboardów na mape, i to nie małych. Wczoraj sie pokazały reklamy Intel Core 2 Duo. I nikt nie płacze... bo nas to jebie.
Nie mówię że jest zajebiście pięknie, ze sa reklamy, nie jestem ich miłośnikiem, ale zrozumcie ze Valve chce zarobic, w końcu wydaja średnio jedną grę na 2-3 lata...
nie wiesz co sie dzieje to nie pisz takich bredni..
billboardy na mapie nie przeszkadzaja.. ale ta pojawia sie z tabem i jest irytujaca (nie mowie ze przeszkadza w grze) ale po porstu wkurza...
aha nie jest to jakas wyn ajeta - reklamuja swoje produkty..
pose, ja widziałem kilak reklam, wczoraj zagrałem chwilke w cs'a, była reklama HL2:EP2, cos tam było z małą dziewczynką... specjalnie wczoraj zagrałem żeby to zobaczyc, takze nie zarzucaj mi ze pisze brednie
A to ze reklamuja swoje produkty, to tylko początek. Niedługo będzie Intel, AMD, reklama innych producentów gier (pewnie tych co reklamuja na steamie), może nawet McDonald's
nic nie da ta petycja. Sorry, ale dla widzimisię csowców nie zrezygnuja z zarobku (tak, widzimisię, bo chyba ta reklama wybitnie nie przeszkadza? Przynajmniej według Valve).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum