Wysłany: Czw 14 Paź, 2004 19:15 Dlaczego nie ma mojego topica?!
Dzisiaj w dziale CS Tips napisalem temat "Jak grac bez CD-Keya?". Przed chwila odebralem maila, w ktorym bylo napisane, ze przyszla odpowiedz i podany link: http://www.lolattack.org/...pic&p=5522#5522
Kliknalem, sprawdzilem, dostalem informacje ze podany post nie istnieje. Dlaczego? Nikt mi nic przeciez nie napisal, ze moj temat zostaje skasowany.
I czy moge zobaczyc te odpowiedz ktora ktos napisal?
i jeszcze ma pretensje :/ temat zostal usuniety przez jednego z moderatorow ktory bardzo dobrze postapil !! na tym forum raczej niepiszemy o pirackim oprogramowaniu wiec sie zastanow oco pytasz !!
pytania z kad zassac pirata jak go zhakowac z kad sciagnac czity jak je skafigorowac to nie natym forum !! takie pytania zadaje sie prywatnie a nie na publicznym forum !!
No dobra, ok, rozumiem, ze zostal slusznie usuniety. Tylko dlaczego nikt mnie o tym nie poinformowal? Juz sie cieszylem, ze moj qmpel rowniez bedzie mogl grac, a tu sie okazalo, ze ktos skasowal temat. I teraz ja nie wiem czy to blad strony, czy ktos mnie w qle robi, czy jakis rozsadny moderator usunal mojego topica?
Ja to mysle ze sie strasznie zamotales. Pomysl rozsadnie... i na co wpadles? Pewnie tak jak wiekszosc juz wiesz, ze zostal usuniety przez moderatora. Dlaczego? KuleK to wyzej wyjasnil. A jesli chcesz, zeby kolega sobie pogral, to mu napisz mail'a i po sprawie. Dziekuje za uwage :]
Czloweku cokolwiek zwiazne z czitami i hakowaniem jest tu kasowane rozumiesz ? powinines dostac bana bo za danie linka do strony z chocby jednym hackiem czy instrukcja jest BAN ! kpwd ? a to ze cie nie uprzedzili to juz spr odrebna bo za pisanie o tkaich rzeczach powinna byc kara typu ty jeden 5murzynow...
A tak na powaznie to ci krasnale ukradly widzalem przybiegly i ukradly i wziely do siebie rzeczy experymentowac na tym oto tipsie : P P P : : P : : P P : P: P : P: P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali