LoL AttAcK: FORA Strona Główna LoL AttAcK: FORA

FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
HLTV
Autor Wiadomość
mATEj 

Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 22:20   HLTV

Może sobie myPlicie, że jestem jakis niedorozwiniety bo nie znam sie na takich rzeczach ale oto z moich kolejnychpytań. Jak się obługiwać takim fajnym programikiem który się zwie HLTV. :?: :D

Antiad 
ekip@

Wysłany: Czw 03 Lut, 2005 22:36   

HLTV jest to program do ogladania meczy na serverach wszystkich gier @ steam, jedynym warunkiem jest to ze na serverze musi byc ono wlaczone - chyba max osob na hltv to 2500, jak chcesz obejrzec mecz w hltv to wlaczasz normalnie cs potem wciskasz [~] a nastepnie wpisujesz:

connect ipserva

po wejsciu gra ci sie zbuforuje i ogladasz
hltv ma wade iz czasami wyskakuja bledy przy connecie ale po paru probach przestaja wyskakiwac

mATEj 

Wysłany: Pią 04 Lut, 2005 20:01   

Dzienki antiadzik. :D :D

Baryla8

Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 23:39   

Matej ostatnio gadał, że jak nagrywam, sam Demko to nagrywam tylo danego kolesia ostatnio wbilem, sie na serverk jaki i nagarłem kolesia mysPlałem że jednego danego, na ktróym miałem widok a Tu wszystkich mi sie nagrało:D

Baryla8

Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 23:39   

Matej ostatnio gadał, że jak nagrywam, sam Demko to nagrywam tylo danego kolesia ostatnio wbilem, sie na serverk jaki i nagarłem kolesia mysPlałem że jednego danego, na ktróym miałem widok a Tu wszystkich mi sie nagrało:D

Baryla8

Wysłany: Sob 05 Lut, 2005 23:40   

Ehhh ten zjebany Net............... :evil:

QRi 
ekip@
LORD

Wysłany: Nie 06 Lut, 2005 09:08   

Baryła... edit, delete ?? :) prawy gorny rog twojego posta... wszystko masz :)

Antiad 
ekip@

Wysłany: Pon 07 Lut, 2005 12:12   

Z normalnej gry nagrywa ciebie tylko, ze spekta tylko kolesia ktorego widzisz, w hltv nagrywa wszystkich :)

Odpowiedz do tematu