Może sobie myPlicie, że jestem jakis niedorozwiniety bo nie znam sie na takich rzeczach ale oto z moich kolejnychpytań. Jak się obługiwać takim fajnym programikiem który się zwie HLTV.
HLTV jest to program do ogladania meczy na serverach wszystkich gier @ steam, jedynym warunkiem jest to ze na serverze musi byc ono wlaczone - chyba max osob na hltv to 2500, jak chcesz obejrzec mecz w hltv to wlaczasz normalnie cs potem wciskasz [~] a nastepnie wpisujesz:
connect ipserva
po wejsciu gra ci sie zbuforuje i ogladasz
hltv ma wade iz czasami wyskakuja bledy przy connecie ale po paru probach przestaja wyskakiwac
Matej ostatnio gadał, że jak nagrywam, sam Demko to nagrywam tylo danego kolesia ostatnio wbilem, sie na serverk jaki i nagarłem kolesia mysPlałem że jednego danego, na ktróym miałem widok a Tu wszystkich mi sie nagrało:D
Matej ostatnio gadał, że jak nagrywam, sam Demko to nagrywam tylo danego kolesia ostatnio wbilem, sie na serverk jaki i nagarłem kolesia mysPlałem że jednego danego, na ktróym miałem widok a Tu wszystkich mi sie nagrało:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Pomysł tej strony zrodził się w chorych umysłach Akiry & Jumpera
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie materiałów ze strony bez zgody autorów zabronione.
Treści publikowane na tym forum są własnością ziomów którzy je zapodalii i wali nas co oni tam nawymyślali